Få 2 dage i LEGOLAND i Billund til samme pris som 1 dag
Del
Køb en 2 dages billet til samme pris som du ellers skulle give for 1 dag. Få dobbelt så meget tid til familieoplevelser - køb din 2 for 1 billet her!

2 dage i LEGOLAND(R) til samme pris som 1 dag

Køb dine 2 for 1 billetter her

Få en 2 dages billet til samme pris som du ellers skulle give for 1 dag. Du kan benytte vores LEGOLAND billet tilbud når det passer dig, og du kan købe det antal billetter, du har behov for.

Køb dine 2 for 1 billetter her

Der er så mange sjove, spændende og lærerige oplevelser i LEGOLAND i Billund, at tiden bare flyver af sted. Sådan er det, når man hygger sig sammen. Men det betyder også, at tiden nemt løber fra jer, og at I ikke når at få set alt det, I kunne tænke jer. Og hvem gider have travlt og hele tiden skele til uret, når man har fri?

Den udfordring slipper I helt for, når i har en 2 dages billet til LEGOLAND. Det I ikke når at se og opleve den første dag, kan I bare komme tilbage og få med i anden omgang. Hvis I synes at der godt må gå et par dage imellem jeres besøg, kan det sagtens lade sig gøre. Vores 2 for 1 billetter gælder nemlig til 2 besøg inden for 7 dage – så I har helt frie rammer.

Familieoplevelserne står i kø i LEGOLAND i Danmark – benyt dig af vores billet tilbud og glæd dig til at få dobbelt så meget tid i parken, som du ellers ville have haft.

Køb dine 2 for 1 billetter her

Betingelser

2 for 1 billetterne er gyldige for 2 besøg i LEGOLAND i Billund inden for 7 dage. Hvis I for eksempel besøger LEGOLAND første gang en lørdag skal besøg nr 2 senest ske fredag i den efterfølgende uge.