Del
Vælg mellem 158 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Grenaa Strand_121-52-0058
Emne nr. 121-52-0058
Skønne badestrande tæt ved købstad, kæmpe akvarium og dyrepark

Grenå har faktisk to strande, og begge er helt perfekte til børnefamilier med lavt vand og dejlig sandstrand.

Grenå er en hyggelig købstad med bindingsværkshuse og en å, der løber gennem byen. Den aktive handelsby har gågademiljø omkring torvet, hvor der ofte er musik og udendørs servering. Fra Baunhøj Mølle, der er byens bedste udsigtspunkt, får I en fantastisk udsigt over byen.

Grenås største attraktion er Kattegatcentret, der i 2016 blev kåret som Nordens bedste akvarium. Her er store hajbassiner og hajtunneller, rørebassiner, farvestrålende koralrevsfisk og meget mere. Udenfor kan børnene give den gas på den meget anderledes legeplads med store havdyr og masser af vandplaskeri. Om sommeren kan børnene tage med på snorkelture og hæsblæsende sejlture i Rib både.

Kan I lide at fiske, er Polderrevet mellem byens to strande en fin fiskeplads, hvor der bl.a. fanges havørreder og hornfisk.

Skandinavisk Dyrepark ligger ved Kolind 21 km fra Grenå, og blandt de skønne dyr, I møder her, er de store brune bjørne. De største af bjørnene er de tre hanner, der hver især vejer over 300 kg. Bjørnene lever i en stor park på 2,5 hektar, hvor der er en kæmpe sø, et vandfald, kæmpestore træstammer og huler, hvor bjørnene kan gå i hi. Parkens besøgende går på en 250 m lang gangbro over bjørnene, så I på nærmeste hold kan se, når de leger i vandet og klatrer i træer.

Lej sommerhus Grenå Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Grenå Strand, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Grenå Strand er derfor det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Grenå Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne her på siden. Du slipper altså for ulejligheden med at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Grenå Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Grenå Strand, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.