Dansk Sommerhusferie er specialiseret i udlejning af sommerhuse og ferieboliger i alle egne af Danmark.

Dansk Sommerhusferie tilbyder sommerhuse i hele Danmark til ethvert behov. Her er sommerhuse i alle prisklasser og alle størrelser, poolhuse og meget mere. Du får ganske enkelt det bedste udvalg af sommerhuse her på siden.

Du kan til hver en tid frit vælge mellem ca. 23.000 danske sommerhuse. Det betyder at du får overblik over alle mulighederne på ét sted, og dermed slipper for at surfe rundt på mange forskellige hjemmesider.

Når det gælder udlejning af sommerhuse i Danmark, er svaret enkelt: Dansk Sommerhusferie!

Vi sætter en ære i at tilbyde den bedste og billigste løsning for alle, som søger et sommerhus det ene eller det andet sted i Danmark.

Derfor har vi udviklet en utrolig nem og enkel måde at søge på, så du på kort tid kan finde præcis det sommerhus der opfylder netop dine ønsker og behov.

Der er prisgaranti på alle de sommerhuse vi udlejer. Vi lover dig at du ikke finder sommerhuset billigere andre steder end hos Dansk Sommerhusferie. Skulle det alligevel ske, udbetaler vi hele differencen med et smil – direkte til din konto.

Du finder altid markedets bedste udvalg af danske sommerhuse til miniferie og weekendophold hos Dansk Sommerhusferie.

Vi har også til hver en tid det bedste udvalg af Last Minute sommerhuse – få overblikket over samtlige nedsatte sommerhuse i hele Danmark på få sekunder, og gør en god handel.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med leje af sommerhus i Danmark er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på tlf. 8724 1275 eller sende en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk.

E-mærket

E-mark

Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.

Feriehusudlejernes Brancheforening

Feline Holidays er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, og således underlagt foreningens regler for god forretningsskik samt Ankenævnet for Feriehusudlejning.

Rejsegarantifonden

Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.