Del
Vælg mellem 30 sommerhuse
Emne nr. 084-M70223
Hyggelige maritime feriedage i Danmarks mindste købstad

Eventyrlig smuk og charmerende er denne lille købstad på nordsiden af Ærø. Byen stammer helt tilbage fra ca. 1250 og har været købstad siden 1400-tallet. Bykernen står så godt som uændret fra 1800-tallet med bindingsværkshuse, brostensbelagte små gader og en unik atmosfære. Byen er så idyllisk, at par fra hele verden kommer hertil for at blive viet. Det er nemt at komme hertil, da færgerne fra Faaborg og Svendborg lægger til her.

Marinaen i Ærøskøbing er et oplagt mål for en gåtur, og her er masser at tage sig til, som f.eks. minigolfbane, legeplads og grillplads. Vil I nyde en dag ved stranden, ligger Vester Strand i gåafstand herfra. Her fuldender de historiske badehuse stemningen.

Er en fisketur en af de ting, I nyder af foretage jer i jeres ferie, er Ærø det helt rigtige sted. Øen har hele 80 km kystlinje med masser af skønne fiskepladser, der alle byder på gode muligheder for at fange havørreder. På turistkontoret i Ærøskøbing kan man købe fisketegn.

Er et museumsbesøg en yndet del af jeres ferie, kan I se frem til et besøg på Ærø Bymuseum, hvor en guidet tur giver jer et godt indblik i øens historie.

Kan I lide at opleve ferieområdet på cykel, bliver I betaget over Ærø. Den smukke ø har mange fine kortlagte cykelruter, og har I ikke selv cykler med, kan de lejes flere steder, bl.a. i Ærøskøbing.

Lej sommerhus Ærøskøbing hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Ærøskøbing, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Ærøskøbing er derfor det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Ærøskøbing til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne hos os. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Ærøskøbing hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Ærøskøbing, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.