Del
Smuk natur, ferieoplevelser, fred og ro og masser af vand

I Det Sydfynske Øhav ligger den smukke perle Ærø. Naturen her er meget alsidig med både skønne sandstrande og klintekyster, bløde bakker og enge. Der er således alle muligheder for at være aktiv eller læne sig tilbage og nyde freden og roen. Er I til vandreture, kan I enten vælge guidede ture til fods eller på segway, eller I kan begive jer afsted på opdagelse på egen hånd. En af de populære ruter er Øhavsstien, der går fra Marstal havn til Søby. En stor del af ruten går langs kysten, og hele turen er 36 km lang. I bestemmer naturligvis selv, hvor mange bidder I deler den op i. Er I mere til cykeloplevelser, har Ærø flere markerede ruter, og cykelkort kan hentes på turistbureauerne.

Kan I lide at bruge dagen med en fiskestang i hånden, kan I glæde jer over, at Ærø er omgivet af godt fiskevand. Kystlinjen er på 80 km, og der er masser af havørreder langs hele kysten. Det er derfor nemt at finde lige det fiskested, der passer til jer – uanset vindforhold. Fisketegn kan købes på turistkontoret i Ærøskøbing.

Er I til byvandringer, museer og kunst, bliver I ikke skuffede over Ærø. Hele øen emmer af historie, og bl.a. den gamle bydel i Ærøskøbing er helt unik. Byen er tildelt den fornemme Europa Nostra Pris for den velbevarede bykerne. Et af de museer, der især vil begejstre børnene, er Marstal Søfartsmuseum. Her finder I bl.a. en spændende samling af over 200 skibsmodeller og 130 flaskeskibe.

Lej sommerhus Ærø hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Ærø, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Ærø er således det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Ærø til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Ærø her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Ærø, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.