Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Emne nr. 084-M70416
Maritim ferieperle med gode fiskevande og dejlig badestrand

Søby på det nordlige Ærø er en aktiv by med hovedvægt på det maritime. Byens skibsværft, Søby Værft, er Ærøs største arbejdsplads, på havnen kan man både opleve en aktiv fiskerflåde, erhvervs- og færgehavnen, hvorfra der bl.a. er daglige færgeforbindelser til Fynshav på Als og Faaborg. Havnen og marinaen er derfor fuld af oplevelser, ligesom man også kan nyde et godt måltid i spisehuset samt øens største vaffelis.

Tæt på marinaen ligger en af øens allerbedste badestrande. Søby Strand ligger i læ i bugten, og stranden er virkelig børnevenlig med sandbund, badebro og legeplads.

Tager I på cykel- eller vandretur til Skjoldnæs, finder I udover en helt unik udsigt over farvandene omkring Ærø også et af landet smukkeste fyrtårne. I kan roligt cykle på eventyr på Ærø, for bliver I trætte, kan I få cyklerne med bussen, der for øvrigt er gratis at benytte.

Ærøs kystlinje er både lang og fyldt med gode fiskepladser, og nogle af de bedste finder I ved Søby. Her er også gode steder, hvis familiens yngste skal med på fisketur.

Søby har også sit eget slot fra 1700-tallet– Søbygaard – med både vindebro og voldgrav. Søbygaard er i dag et museum over datidens Ærø med eget spøgelse. En anden interessant attraktion i Søby er den smukke, nyrenoverede hollandske mølle.

Lej sommerhus Søby hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Søby, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Søby er således det oplagte valg for en afslappende ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Søby til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Søby hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Søby, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.