Del
Vælg mellem 44 sommerhuse
Emne nr. 084-M70178
Gå om bord i Ærøs maritime oplevelser i Marstal

Marstal er den største by på den smukke ø Ærø. Byen er samtidig øens vigtigste søfarts- og handelsby, så det er virkelig spændende at gå tur på havnen. Her kan I opleve masser af skibe i alle afskygninger, bl.a. store fragtskibe, træskonnerter og sejlbåde. Byen har også en navigationsskole og et søfartsmuseum, og af andre maritime islæt kan nævnes en række rederier og Marstal Værft.

En af byens største turistattraktioner er Marstal Søfartsmuseum, og her kan hele familien sagtens finde underholdning nok til flere timer. Museets samlinger indeholder bl.a. historier om skibenes udvikling gennem ca. 250 år, spændende effekter som sømændene har bragt med sig hjem til Ærø fra fjerne lande og en imponerende udstilling af model- og flaskeskibe. Børnene vil elske at stå ved roret i styrehuset på coasteren Dora og lege søfolk på skibet Martha på den udendørs legeplads.

Er I til kajaksejlads og SUP Boards, er Marstal det perfekte sted. I Marstal Kajakklub kan man både leje udstyr og få undervisning, og vandet her er både lavt og roligt, så også begyndere kan være med.

Marstal er også en hyggelig by at ose rundt i, og en af de spændende butikker er sølvsmedjen Your Design-Nordic, der ligger lige ved siden af søfartsmuseet. Der er også mange lækre spisesteder i Marstal, hvor af mange naturligvis har alt godt fra havet.

Har I familiens firbenede medlem med på ferie, vil den og I synes om en tur i hundeskoven, der ligger mellem campingpladsen og Eriks Hale strand.

Lej sommerhus Marstal hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Marstal, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Marstal er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Marstal til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Marstal hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Marstal, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.