Del
Vælg mellem 13 sommerhuse
Emne nr. 084-M70233
Idyllisk og fredfyldt oase tæt på vandre- og cykelruter

I rolige omgivelser i bunden af Borgnæs Bugt ligger dette dejlige ferieområde. Badevandet her er lavt og roligt, og her er en badebro til de, der gerne vil have en svømmetur. Bugten er en del af Det Sydfynske Øhavs smukke natur, der er flittigt besøg af aktive på vandre- og cykelture. Øhavsstien, der starter ved havnen i Marstal, går via Ærøskøbing til Borgnæs og slutter i Sæby. Er den 36 km lange tur for stor en mundfuld, kan man sagtens nøjes med mindre ture på den afmærkede sti, og man kan med fordel benytte sig af øens gratis busser, når benene bliver trætte.

Har I lyst til at besøge den romantiske by Ærøskøbing, ligger denne kun 4 km herfra. Nyd den smukke tur langs vandet. Den historiske købstad har foruden smukke bygninger og ægte købstadsstemning også fine butikker og Ærø Bymuseum.

Planlægger I en lidt længere udflugt, kunne dette være en cykeltur til Marstal, der emmer af maritim stemning. Besøg bl.a. Marstal Søfartsmuseum der er et spændende sted for både børn og voksne. På vejen til Marstal kommer I forbi landsbyen Dunkær, der ligger på øens højderyg. På Dunkærgård kan man hilse på køer og kalve.

Lej sommerhus Borgnæs her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Borgnæs, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Borgnæs er således det perfekte valg for en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Borgnæs til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Borgnæs her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus Borgnæs, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.