Del
Vælg mellem 4 sommerhuse
Emne nr. 090-65819
Et fredelig lille ferieområde ved Lillebælt på Vestfyn

Aborg er en lille landsby 4 km nord for Assens. Aborg Strand ligger ud til Lillebælt, og både strandbred og havbund primært består af sand. Vandet er lavt, her er badebro, borde/bænke og parkering tæt på stranden. Det er muligt at fiske fra stranden.

Tager man færgen fra Assens, tager det kun en halv time at komme til Bågø. Vil man have bilen med, skal man huske at bestille plads, men det er en god ide i stedet at tage cykler med og nyde øens smukke natur og rige fugleliv. Bl.a. mange fiskehejrer, musvåger, grågæs og fasaner. Mange harer og råvildt. Lad turen gå forbi Bågø Fyr og nyd udsigten over Lillebælt fra toppen.

Den charmerende gamle købstad Assens kan føres helt tilbage til middelalderen. Byen har mange historiske seværdigheder som bl.a. havnen, Vor Frue Kirke og de mange skønne bindingsværkshuse. Besøg Museum Vestfyn eller ta’ med på en guidet aftenrundtur i byen og hør mere om den skønne by. Assens Miniby er en sjov måde at se byen på, som den så ud i gamle dage. De fine minihuse er nøjagtige kopier til mindste detalje.

Kan I lide seje og vilde biler, er der kun en rask cykeltur på 5 km til Strøjer Samlingen. Den imponerende samling indeholder bl.a. biler, der har tilhørt kongehuset, og biler der har deltaget i billøb eller været med i James Bond film.

Er I til smukke fugle og krybdyr, kan I glæde jer over, at der kun er 20 km til Tommerup, hvor Danmarks Fugle Zoo ligger. Fugle zooen er en af de største specialzoos med fugle, og her kan man opleve påfugle, ugler, strudse, papegøjer – ja mere end 800 fugle fra hele verden. Børnene vil også synes om legepladsen med bl.a. en svævebane og klappezoo med kaniner og geder. Der er også kun 20 km til Terrariet Reptile Zoo Terrariet i Vissenbjerg, der en af Skandinaviens største specialzoos med samlinger af krybdyr og padder, skorpioner, edderkopper og insekter, og her kan man opleve både nogle af verdens farligste og mest farverige dyr helt tæt på.

Lej sommerhus i Aborg hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse i Aborg, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus i Aborg er således det oplagte valg når det gælder en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Aborg til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Aborg her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus i Aborg, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.