Del
Den smukke ø med historie og naturoplevelser midt i Danmark

Vandet omkring Fyn er fyldt med charmerende småøer, marsvin og andre havdyr samt masser af fisk, og kysten er spækket med dejlige badestrande og gode fiskesteder.

Fyn er det sted i Danmark, der har flest herregårde og slotte – hele 123 af slagsen, og mange af de gamle landsbyer med bindingsværk og stokroser er velbevarede. Her er boder med frugt og grønt ved de små snoede veje, og de bølgende marker er et betagende syn.

De gamle købstæder er fyldt med historie, kultur og byliv, og de fleste ligger ud til vandet med naturligvis maritim stemning. En af disse er Svendborg, hovedstaden i Det Sydfynske Øhav, og herfra kan man tage på tur med M/S Helge til bl.a. Valdemars Slot, og der er muligt at stå af og på flere steder undervejs.

Middelfart er en anden af købstæderne på Fyn, beliggende lige ud til Naturpark Lillebælt. Lillebælt er et eldorado for alle, der er vilde med vand og livet i og på det. Her arrangeres bl.a. hvalsafarier, hvor man kan opleve de store flokke af legesyge marsvin. Middelfart Marina er et af de steder, børnene i løbet af sommeren kan deltage i aktiviteten ”Klap en fisk & kys en krabbe”, ligesom der er vandsportsaktiviteter på stranden.

Odense er foruden øens hovedstad også H.C. Andersens fødeby, hjemsted for Odense Zoologiske have og Danmarks største klatrepark, Funky Monkey Park. Det er også her, man kan opleve Danmarks Jernbanemuseum og frilandsmuseet, Den Fynske Landsby.

Egeskov Slot er Fyns største attraktion, og her er oplevelser for hele familien. Slottet er Europas bedst bevarede vandborg beliggende midt i den kæmpe slotspark. Parken indeholder bl.a. en legeplads, steder at holde picnic, en hængebro i træerne 15 meters højde. Slottet har også en stor samling af veteranbiler og specialfly. Henover sommeren afholdes der mange events på slottet og i parken.

Lej sommerhus på Fyn her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse på Fyn, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus på Fyn er således det perfekte valg til en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse på Fyn til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for ulejligheden med at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus på Fyn her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus på Fyn, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.