Del
Vælg mellem 2 sommerhuse
Emne nr. 130-G51868
Fyns eventyrlige hovedstad med oplevelser for hele familien

Er I til eventyr og historie, vilde dyr og vilde oplevelser, er Odense det perfekte sted at holde ferie. Det var her, H.C. Andersen blev født og voksede op, og det berømte bysbarn bliver hædret mange steder i byen med skulpturer, gavlmalerier m.m. Besøg hans fødehjem, hans barndomshjem og museet over hans værker.

Nyd atmosfæren blandt de smukke gamle huse i Latinerkvarteret, ta’ på shoppingtur i både designbutikker, antik- og genbrugsbutikker og til torvedag. Her er alt, hvad hjertet begærer. Når I bliver sultne, finder I nemt en cafe eller restaurant – eller I kan vælge en mere eksotiske udgave på et af byens to madmarkeder; Odense Streetfood i Storms Pakhus eller Arkaden Food Market.

Nu er det blevet tid til, at børnene skal bestemme, og de vil helt sikkert være stemt for både byens Zoo og Tivoli. En anden mulighed for at brænde krudt af er Funky Monkey Park, der er Danmarks største klatrepark. Må det godt gå lidt mere stille for sig, kan I lægge vejen forbi Odense Aafarts vandcykler og nyde en dejlig tur på åen. Her kan hele familien være med. Er vejret ikke til udendørs udfoldelser, er Jumping Fun Trampolinpark den perfekte legeplads for børn og legeglade voksne.

Lej sommerhus Odense her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Odense, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Odense er derfor det oplagte valg når det gælder en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Odense til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Du slipper altså for at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Odense her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Odense, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.