Del
Populært feriemål ved vandet med skøn natur og idylliske småbyer

Sydfyn er et charmerende område med en smuk og venlig natur, hyggelige landsbyer og købstæder og naturligvis de mange småøer. Meget her drejer sig helt naturlig om vand, og øhavet kan nydes også nydes fra søsiden i f.eks. kajak eller med en af færgerne, der sejler mellem øerne. Svendborg er hovedstaden i Det Sydfynske Øhav, og herfra kan man tage på tur med M/S Helge til bl.a. Valdemars Slot, de hyggelige gamle byer langs kysten, badestrande m.m. Områdets bedste siges af være Smørmosen Strand på Thurø.

På land oplever man bedste hyggen og den nostalgiske stemning til fods eller på cykel. Der er bl.a. mange fine mountainbikespor på Fyn og øerne, men også gode ruter for alm. cykler. Kort og cykelbøger kan købes på turistbureauerne, ligesom cykler kan lejes i området, hvis man ikke har sin egen med. Færdes I hellere til fods, er der 220 km vandrestier i det naturskønne landskab.

Familiens lystfiskere kan også glæde sig til ferien på Sydfyn. Havørrederne har gode forhold her, og der er fine fiskesteder inden for kort afstand, uanset hvor I holder ferie. Skal familiens yngste også med ud og fiske, kan Blue Rock Fiskepark på Langeland anbefales. Fiskeparken er Danmarks største med både en børnesø og en 1,5 km lang fluestrøm. Her er fine faciliteter til rensning og opbevaring af fangsten og alt, hvad man ellers har brug for på en familiedag ved fiskesøen.

Der er rigtig meget at se på og opleve i Svendborg. Den gamle købstad er en af Danmarks hyggeligste shoppingbyer, men børnene vil nok hellere i Naturama, hvor der ud over en masse spændende dyr også er et sansesum, naturteater og et væld af aktiviteter. Gorilla Park Svendborg er trætopklatring for hele den aktive familie. Her er 8 baner af forskellig sværhedsgrad og højde, så I kan give den gas og lege tarzan for en dag.

Lej sommerhus på Sydfyn her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse på Sydfyn, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus på Sydfyn er således det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse på Sydfyn til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus på Sydfyn her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus på Sydfyn, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.