Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Emne nr. 090-43511
En lille kystlandsby i Det Sydfynske Øhav lidt syd for Faaborg

Dyreborg Havn er en lille idyllisk havn, hvor lystsejlere ynder at lægge til. Havnen ligger i smukke omgivelser med skov og udsigt til småøerne Bjørnø, Avernakø og Ærø. Også lokale lystfiskere har deres joller i havnen, og måske kan man være heldig at købe friskfangede fisk. Ellers har Dyreborg en lille købmand ca. 400 m fra havnen.

Dyreborg strand ligger ca. 1 km fra havnen ved Knold, Drejet. En hyggelig og overskuelig lille sandstrand med p-pladser lige i nærheden. En anden bademulighed er Faaborg Havnebad, hvor der også er gratis adgang. Badet ligger tæt på bycentrum og havnen, her er to brede badebroer og bassiner med lavt vand til de yngste børn. Her er fine faciliteter som udendørs bruser, sauna og toiletter samt restaurant/café.

Efter en tur i vandet, er det en god ide at kigge nærmere på den hyggelige gamle købstad. Der er masser af liv både i de små gader med brosten og skæve bindingsværkshuse, på torvet og i butikkerne, samt på havnen hvor der er livlig trafik af træskonnerter, lystbåde og små kuttere. Det er også herfra, færgen, der sejler mellem Lyø, Avernakø, Bjørnø og Ærø, afgår. Ta’ med på ø-hop mellem de skønne øer, hvor der er smuk natur og et rigt fugle- og dyreliv.

Sydfyn er rig på slotte og herregårde, og Egeskov er et af disse. Slottet er et af Nordeuropas smukkeste renæssancebygninger, haven er Danmarks smukkeste, og både slottet og avlsbygningerne indeholder udstillinger af bl.a. unikke veteranbiler, knallerter og motorcykler, et Falck Museum og et købmandsmuseum. Slottet har også masser af sjov og aktivitet for hele familien, som f.eks. Danmarks største legeplads, parkour, Tree Top Walking, en kæmpe labyrint og hestevognskørsel.

Lej sommerhus i Dyreborg hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Dyreborg, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus i Dyreborg er således det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Dyreborg til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Dyreborg her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus i Dyreborg, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.