Del
Vælg mellem 53 sommerhuse
Emne nr. 084-M65322
En lille havne- og færgeby ved Helnæs Bugt i Det Sydfynske Øhav

Det sydfynske Øhav er det perfekte feriemål for alle, der drages af idylliske landskaber og rigt fugle- og dyreliv. Her er fred og ro, betagende trave- og cykelture i bakkede landskaber med udsigt til vand.

Bøjden er omgivet af dejlige strande og masser af muligheder for skønne naturoplevelser og aktiv ferie. Her er bl.a. kajakruter, dykker- og undervandsjagt spots, ridestier og ringe mange gode fiskesteder langs kysterne.

Det er også fra Bøjden, færgen til Fynshav på Als afgår 7-8 gange dagligt. Færgen tager både biler og cykler med, hvis man skulle få lyst til at besøge Als og evt. bruge en dag på sjove oplevelser i den naturvidenskabelige oplevelsespark Universe.

Nærmeste større by er Faaborg, der er en hyggelig købstad med bindingsværksidyl og et aktivt handelsliv. Historien lever i bedste velgående her, og hver aften i juli og august efter kl. 21 kan man følge vægterne rundt i byen og høre historier fra gamle dage. Fra Faaborg kan man tage færgen på ø-hop tur i Det Sydfynske Øhav. Færgen sejler mellem Lyø, Avernakø og Bjørnø. Korte, hyggelige sejlture til skønne småøer, hvor der er ro, smuk natur med rigt fugleliv og dejlige strande. Man kan også tage med Syd Fyenske Veteranjernbane fra Faaborg til Korinth med de historiske tog fra 1950’erne.

Lej sommerhus i Bøjden her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse i Bøjden, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus i Bøjden er således det perfekte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så stort et udvalg af private sommerhuse i Bøjden til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Bøjden her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus i Bøjden, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.