Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Emne nr. 090-56181
Naturskønt område ved Helnæs Bugt, tæt på Åkrog Bugt og Lillebælt

Sommerhusområdet Brunshuse ligger i Det Sydfynske Øhavs naturskønne landskab tæt på dejlige badestrande. En af de nærmeste er Feddet ved Åkrog Bugt. Her er strandbred og havbund hovedsageligt af sand, og her er dejligt lavt vand. Strandeng støder op til stranden, og her er fredeligt og overskueligt. Der er toiletter og p-plads lige i nærheden, men det er hurtigt at cykle dertil fra Brunshuse.

Helnæs Bugt er en del af Det Sydfynske Øhav, der er kendt for de fine fiskesteder med store og mange havørreder. I bugten findes nogle af de mest populære steder. Området har også fiskesøer, hvis I foretrække dette, når familiens yngste skal med ud med stang og snøre.

Tag turen over dæmningen til den hyggelige ø Helnæs, der er rig på gravhøje og smuk natur. Ved Helnæs Mølle kan man desuden leje kajak og kano samt spille fodboldgolf. Her er også en fortræffelig strand med lavt vand og badebroer.

Danmarks Fugle Zoo er en af de største zoos med speciale i fugle, og den ligger i Tommerup 23 km fra Brunshuse. Her løber tiden, når man færdes rundt blandt påfugle, ugler, strudse, papegøjer og mange andre slags fule. Her er mere end 800 fugle fra hele verden. Når børnene er blevet trætte af at se på fugle, kan de give den gas på legepladsen med bl.a. en svævebane og klappezoo med kaniner og geder.

Nærmeste større by er den charmerende gamle købstad Assens, der allerede var en aktiv by i middelalderen. Byen har mange historiske seværdigheder som bl.a. havnen, Vor Frue Kirke og de mange skønne bindingsværkshuse. Lær mere om byen på Museum Vestfyn eller på en guidet aftenrundtur i byen.

Lej sommerhus i Brunshuse her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Brunshuse, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Brunshuse er således det perfekte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse i Brunshuse til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Brunshuse hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus i Brunshuse, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.