Del
Vælg mellem 725 sommerhuse
Emne nr. 084-M70247
Unikt naturområde med 55 holme og øer, bugter, vige og strandenge

Det sydfynske Øhav er det perfekte feriemål for alle, der drages af idylliske landskaber og rigt fugle- og dyreliv. Her er fred og ro, betagende trave- og cykelture i bakkede landskaber med udsigt til vand. Området strækker sig fra Helnæs Bugt mod vest til Ærø, Tåsinge og Langeland mod øst.

Når man holder ferie ved Det Sydfynske Øhav, er der masser af muligheder for en aktiv familieferie. Her er godt mountainbikespor, men også gode ruter for alm. cykler. Kort og cykelbøger kan købes på turistbureauerne, ligesom cykler kan lejes i området. Her er kajakruter, dykker- og undervandsjagt spots, ridestier og ringe mange gode fiskesteder langs kysterne, og er der børn med på fisketur, kan Blue Rock Fiskepark på Langeland anbefales. Fiskeparken er Danmarks største med både en børnesø og en 1,5 km lang fluestrøm, og her er fine faciliteter til alt, hvad man ellers har brug for på en fisketur.

Vil man hellere bare tage den med ro og nyde at holde fri og forkæle sig selv, er det en god ide at kigge nærmere på de mange gårdbutikker. Her findes hjemmelavede og hjemmedyrkede lækkerier af stort set alt, hvad naturens spisekammer kan fremtrylle.

Lad udflugterne gå til områdets herregårde, nostalgiske landsbyer og stemningsfyldte købstæder. I bugter og vige, hvor vandet er lavt og lunt, er der også mange dejlige børnevenlige badestrande. En af de mest populære er Smørmosen Strand på Thurø. Her vejrer Det Blå Flag, her er toiletter, p-plads og kiosk. Rutsjebanen og den lange badebro er til fri afbenyttelse, og blandt de mange familievenlige aktiviteter er den helt unikke minigolfbane, legeplads med hoppepude og stangtennis.

Lej sommerhus ved Det Sydfynske Øhav her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse ved Det Sydfynske Øhav, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Det Sydfynske Øhav er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse ved Det Sydfynske Øhav til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Det Sydfynske Øhav hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus ved Det Sydfynske Øhav, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.