Del
Vælg mellem 29 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Svendborg Emne nr. 090-06330
Emne nr. 090-06330
Den smukke gamle købstad er hovedstaden i Det Sydfynske Øhav

Byens ældre centrum er velbevaret med smalle brostensbelagte gader, bindingsværkshuse, torve og gårdmiljøer, hvilket skaber en skøn stemning. I Svendborg finder man også mange gallerier og udstillinger med både billedkunst, glasblæseri, keramik og skulpturer. Få mere at vide i det gamle pakhus på Havnepladsen, hvor der også arrangeres ture med de fine gamle træskibe.

Det Sydfynske Øhav er kendt for de mange muligheder for aktiv ferie ude i naturen. Man kan f.eks. tage med M/S Helge på rundsejllads til bl.a. Valdemars Slot, Vindebyøre, Christiansminde og den gamle skipperby Troense. Undervejs kan man stå af og gå på opdagelse. Det bakkede landskab er perfekte til cykel- og vandreture, det lave vand ideelt til kajak- og kanosejlads, og så er her masser af havørreder at gå på jagt efter med fiskestang og snøre.

Børn som voksne vil elske et besøg i Naturama, der er naturhistorie, når det er bedst. Her kan man opleve naturteater med dyr fra hav, land og luften tilsat lyd og lys, og i sanserummet, Børnegrotten, kan selv yngre børn gå på opdagelse i årstidernes skiften. Udstillingerne skifter løbende, og 2018 er insekternes år, hvor man bl.a. kan studere insekternes verden gennem mikroskop og se helt unikke billeder af de små kroppe.

Skal der for alvor brændes energi af, er Gorilla Park de helt rette sted. Her er der trætopklatring for store og små, begyndere og øvede, modige og mere forsigtige. Alt sammen med sikkerheden i top og under kyndig instruktion.

Driller vejret, er Bowl’n Fun stedet. Fyns største indendørs forlystelsescenter med bowlingbaner, gokartbaner og laserzonebaner samt et stort flot legeland for de yngste. Også forplejningen kan klares her.

Lej sommerhus i Svendborg hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Svendborg, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Svendborg er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse i Svendborg til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Svendborg her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus i Svendborg, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.