Del
Vælg mellem 31 sommerhuse
Emne nr. 090-76293
En fredeligt ferieområde beliggende mellem Bøjden og Faaborg

Horne ligger ved Det Sydfynske Øhav i et område med dejlige naturoplevelser og muligheder for en aktiv ferie. Her er gode cykel- og vandrestier samt fine forhold for ture i kajak samt dykker- og UV-jagt oplevelser.

Horne Sommerland er en lille stenstrand med lavt vand og derfor velegnet til windsurfing. Her er p-pladser og toiletter samt badebroer. Der er mange andre gode badestrande i området, bl.a. Bøjden strand og Dyreborg Strand.

I købstaden Faaborg bliver man helt nostalgisk over idyllen med bindingsværkshuse, smalle stræder, toppede brosten og stokroser. Her er også et attraktivt shoppingmiljø.

Fra Faaborg kan man tage færgen på ø-hop tur i Det Sydfynske Øhav. Færgen sejler mellem Lyø, Avernakø og Bjørnø. Korte, hyggelige sejlture til skønne småøer, hvor der er ro, smuk natur med rigt fugleliv og dejlige strande.

Man kan også tage med Syd Fyenske Veteranjernbane fra Faaborg til Korinth med de historiske tog fra 1950’erne. Den halve time, turen tager, bringer passagererne gennem det smukke fynske landskab, hvor der stedvist er udsigt over vandet. Toget gør holdt i Korinth, hvor man kan købe is og kaffe, og børnene kan brænde krudt af på legepladsen, inden turen går tilbage til Faaborg.

Det Sydfynske Øhav er berømt for gode fiskesteder, og Sønderhjørne på Horne Land og Stensbjerg Knæ er nogle af disse, hvor der er mange store havørreder.

Horne Rundkirke og Mausoleum er den eneste af sin slags på Fyn. Den smukke bygning har et meget interessant og sjældent interiør af historisk værdi. Kirken er bl.a. kendt for at have lagt rammerne om filmen ”Adams Æbler”.

Hver søndag i lige uger afholdes kræmmermarked, hvor man kan gå på jagt blandt store og små lopper.

Lej sommerhus i Horne hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse i Horne, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus i Horne er derfor det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse i Horne til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Horne her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus i Horne, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.