Del
Vælg mellem 10 sommerhuse
Emne nr. 130-G53100
En hyggelig perle i Det Sydfynske Øhav lige syd for Svendborg

Thurø er forbundet med Fyn med en dæmning, så man kan køre til øen, selv om øen bedst opleves til fods eller på cykel. Vil man gerne sejle rundt om øen, kan man leje kajakker flere steder på øen. Skal sulten stilles og tørsten slukkes, har Thurø både en kro, et bageri, grillbar, en café og en bryggeri – samt en købmand.

Smørmosen Strand er øens bedste med Det Blå Flag, toiletter, p-plads og kiosk. Rutsjebanen og den lange badebro er til fri afbenyttelse, og blandt de mange familievenlige aktiviteter er den helt unikke minigolfbane med hjemmelavede figurer og forhindringer. Derudover er der legeplads med hoppepude, stangtennis og meget mere.

Tager man turen til Gambøt i Thurø Bund, kan man se de små fiskehytter og øens sejlklub samt den naturskabte havn, hvor mange lystsejlere lægger til for natten. I Thurø Bund ligger også Walsteds Bådeværft, der er verdenskendt for dine luksus både og træprodukter.

Thurø Rev har et spændende fugle- og dyreliv, men vær opmærksom på, at stranden her er nudiststrand. Besøg også den store Fredskov på Grasten, der mod syd kommer tæt på de stejle skrænter ud mod havet. Nyd udsigten ud over vandet helt til Tåsinge og Langeland.

Lej sommerhus på Thurø her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse på Thurø, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus på Thurø er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse på Thurø til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne hos os. Du er altså fri for at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus på Thurø hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus på Thurø, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.