Del
Vælg mellem 38 sommerhuse
Emne nr. 130-G52023
Ud til Det Sydfynske Øhav ligger den charmerende købstad Faaborg

Der er masser af liv i den gamle købstad – både i de små gader med brosten og skæve bindingsværkshuse, på torvet og i butikkerne, samt på havnen hvor der er livlig trafik af træskonnerter, lystbåde og små kuttere. Ude på vandet kan man se de mange sejlskibe og kajakker og færgen, der tager feriegæsterne med på ø-hop. Færgen sejler mellem Lyø, Avernakø, Bjørnø og Ærø – skønne små øer, hvor der er smuk natur og et rigt fugle- og dyreliv.

Om aftenen i sommermånederne kan man tage med vægteren rundt i byen og høre hans mange historier. Byens historie går tilbage til 120 tallet, og Helligåndskirken er fra 1400-tallet. Tårnet er fra byens første kirke, Skt. Mikolaj kirke fra år 1250, som blev revet ned under Reformationen i år 1536. Kirken troner stolt og gul som et vartegn, når man kommer til byen fra søsiden.

Der er endnu mere historie på byens mange museer og samlinger. Bl.a. i Den gamle Gaard, der delvis er 300 år gammel, og som rummer 1700-tallets overklasses gemakker. Øhavsmuseet i den gamle smukke banegård fra 1882 har skiftende udstillinger. Bl.a. fra stenalderen og jernalderen. En af udstillingerne er en introduktion til guidede snorkleture til et nedsunket stenalderlandskab. Arresten er endnu et spændende og fængslende museum.

Sydfyn er rig på slotte og herregårde, og Egeskov er et af disse. Slottet er ikke kun åbent for besøgende, det er også fyldt med oplevelser og sjov for hele familien. Det er et af Nordeuropas smukkeste renæssancebygninger, haven er Danmarks smukkeste, og både slottet og avlsbygningerne indeholder udstillinger af unikke veteranbiler, knallerter og motorcykler, et helt nyt Falck Museum, et købmandsmuseum for blot at nævne nogle. Slottet har også Danmarks største legeplads med parkour, Tree Top Walking, en kæmpestor labyrint, hestevognskørsel og en Dracula Krypt.

Lej sommerhus i Faaborg hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Faaborg, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Faaborg er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse i Faaborg til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Faaborg her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus i Faaborg, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.