Del
Vælg mellem 30 sommerhuse
Emne nr. 084-M65433
Faldsled er en hyggelig lille havneby ved Helnæs Bugt på Sydfyn

Ved den charmerende lystbådehavn er der både legeplads, iskiosk samt borde og bænke, hvor man kan nyde solnedgangen over vandet. Med panoramaudsigt til bugten ligger byens berømte restaurant Falsled Kro.

Ved Faldsled by ligger den børnevenlige strand Strandholmen, men der er mange sandstrande i Helnæs Bugten. Der er kun 12 km til Bøjden Strand, der har badebro og Blåt Flag. Herfra kan man tage færgen til Fynshav på Als og bruge en dag i den naturvidenskabelige og sjove oplevelsespark Universe.

Nærmeste store by er Faaborg, og her er der ægte købstadsidyl med bindingsværkshuse, smalle stræder med toppede brosten og stokroser. Herfra kan man tage færgen på ø-hop tur i Det Sydfynske Øhav. Færgen sejler mellem Lyø, Avernakø og Bjørnø. Korte, hyggelige sejlture til skønne småøer, hvor der er ro, smuk natur med rigt fugleliv og dejlige strande.

Mellem Faaborg og Korinth kører Syd Fyenske Veteranjernbane med tog fra 1950’erne. En dejlig måde at opleve det smukke fynske landskab på. Turen tager en halv time, og når toget gør holdt i Korinth, kan man købe is og kaffe, nyde madkurven og lege på legepladsen, inden turen går tilbage til Faaborg.

Lej sommerhus i Faldsled hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Faldsled, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Faldsled er således det perfekte valg til en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Faldsled til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Faldsled hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus i Faldsled, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.