Del
Vælg mellem 15 sommerhuse
Emne nr. 160-E1153
En nostalgisk og naturskøn perle i Det Sydfynske Øhav

Tåsinge er ren idyl med frugtplantager, store marker og blid natur, hvor man føler sig sat tilbage til gamle dage med bindingsværkshuse og store herregårde. På Tåsinge Museum kan man besøge nogle af de historiske huse, bl.a. et skipperhjem, et musikhus, et rebslagerhus og en mindestue for Elvira Madigan. Det var jo her på Tåsinge at det store kærlighedsdrama fandt sted. I Nørreskoven kan man se mindestenen for Elvira Madigan og Sixten Sparre og deres gravsten på kirkegården ved Landets Kirke.

Troense er en skøn gammel skipperby med mange fredede bindingsværkshuse fra 1700 tallet, frugttræer og smukke alléer. En af disse fører til Valdemars Slot, der er en af de helt store turistattraktioner på Tåsinge. Slottet er åbent for besøgende med masser af aktiviteter for store og små. Her arrangeres rundvisninger på det smukke og spændende slot, udstillinger og koncerter, skattejagt for børn og voksne, her er mountainbikeruter og segway ture, minigolf og meget mere.

Ved Valdemars Slot ligger badestranden Slotshagen. Stranden er en dejlig sandstrand, vandet er lavt og lunt, her er p-pladser og toilet – samt Det Blå Flag.

Fugleinteresserede bør lægge vejen forbi Monnet på den sydligste del af øen. På engene overvintrer rovfugle som bl.a. fjeldvåge, musvåge og vandrefalk, og gæs, ænder og vadefugle yngler her. I yngletiden kan området stadigt nydes fra fugletårnet. Endnu en fantastisk udsigt fås fra tårnet i Bregninge Kirke. På en dag med klart vejr kan man herfra se ud over hele Det Sydfynske Øhav. Vil man endnu højere op, kan man komme på rundflyvning fra flyvepladsen.

Lej sommerhus på Tåsinge hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse på Tåsinge, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus på Tåsinge er således det perfekte valg til en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse på Tåsinge til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus på Tåsinge hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus på Tåsinge, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.