Del
Vælg mellem 10 sommerhuse
Emne nr. 084-M66221
Et dejligt og børnevenligt ferieområde helt ud til Storebælt

Stranden ved Bøsøre er en fin sandstrand med græsareal helt ned til sandet, så der er masser af plads og mulighed for at slappe af og lege. Vandet er lavt i strandkanten og her er en badebro, som børnene kan fiske efter krabber fra.

Bøsøre Strand Feriepark er sagen for store og små vandhunde i al slags vejr. Det indendørs tropisk badeland har vandrutsjebane, bassiner af forskellig dybde herunder et børnebassin med 30 cm lavt varmt vand og mini rutsjebane. Saunaen er med udsigt over Storebælt, og man kan nyde en tur i spabad. Det udendørs vandland har vandplaskeri og rutsjebaner af forskellig længde, og her kan de voksne kan slappe af på solsenge i solen og nyde børnenes leg. Er I ikke så meget til vand, er der også fodboldgolf, minigolf og andre aktiviteter. Her er også mulighed for at købe mad og drikke.

Knap en halv times kørsel øst for Bøsøre ligger Svendborg, der er hovedstaden i Det Sydfynske Øhav. Stemningen i byens ældre centrum er idyllisk og historisk med smalle brostensbelagte gader, bindingsværkshuse, torve og gårdmiljøer. I Svendborg finder man også mange gallerier og udstillinger med både billedkunst, glasblæseri, keramik og skulpturer.

Naturama i Svendborg er naturhistorie i en meget børnevenlig udgave med naturteater, sanserummet Børnegrotten og skifter udstillinger. Gorilla Park Svendborg er det helt rette sted at klatre i træer. Her er der baner i trætoppene for store og små, begyndere og øvede, modige og mere forsigtige. Alt sammen med sikkerheden i top og under kyndig instruktion

Lej sommerhus i Bøsøre hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Bøsøre, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus i Bøsøre er således det perfekte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse i Bøsøre til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos os. Du er altså fri for at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Bøsøre hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte have spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus i Bøsøre, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.