Del
Vild med vand? Så er Nordfyn det perfekte sted at holde ferie

Kysten fra Middelfart i vest til Hasmark Strand i øst er Fyns længste kyststrækning, og her ligger nogle af øens bedste fiskesteder, hyggelige marinaer og familievenlige badestrande side om side, og her er masser af muligheder for at opleve det dejlige område fra søsiden.

Blandt strandene med det eftertragtede Blå Flag er Hasmark Strand ved Otterup. Den populære sandstrand har dejligt lavt vand, og tæt ved ligger Hasmark Strand Feriepark med inden- og udendørs badeland, wellness og minigolf. Flyvesandet Strand er endnu en af de populære Blå Flag strande med fint sand, lavt vand og bløde klitter. Stranden er perfekt til drageflyvning, og der ligger en legeplads og en skov med gode vandrestier tæt ved stranden. Varbjerg Strand ved Båring Vig har flisebelagt adgang til strand og badebro, gå også kørestolsbrugere kan komme helt ned til vandet. Alle tre strande har kiosk, toiletter og p-plads lige i nærheden og er velegnede til windsurfing. Enebærodde er det største hedeområde på Fyn. Området er fredet og har derfor kun adgang til fods og på cykel, strandene her er fredelige og smukke med udsigt til bl.a. Samsø og Fyns Hoved.

Enebærodde er også et af de steder, hvor det er godt at fiske hele året. I det dybe vand ved fyret, kan man fange havørred, fladfisk og torsk, og ved højvande trækker havørrederne ind på få meter fra land. Odense Fjord ligger på indersiden af odden, og her er der også fine fiskepladser, bl.a. ved havnen i Klintebjerg. Her kan man også leje kajakker og synkefri joller.

Lillebælt er stedet, hvis man vil være sikker på at se marsvin. Fra den gamle havn i Middelfart kan man tage på hvalsafari med bl.a. M/S Castor, der sammen med Danmarks Naturfredningsforening også arrangerer guidede ture, hvor man kan opleve, hvad der gemmer sig på havbunden. Tirsdage og torsdage i hele juli og august er der vandaktiviteter for børn i Middelfart Marina. Gå efter Lillebælt Water flaget.

Nordfyns smukke landskab er perfekt til cykel- og vandreture, og turen kunne f.eks. gå til den gamle røverborg Harridslevgård eller til Europas største bisonfarm Ditlevsdal Bison Farm, der har omkring 400 bisonokser og rigtig præriestemning.

Lej sommerhus på Nordfyn hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse på Nordfyn, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus på Nordfyn er således det perfekte valg til en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så stort et udvalg af private sommerhuse på Nordfyn til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus på Nordfyn her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om i forbind