Del
Vælg mellem 226 sommerhuse
Emne nr. 084-M64284
Hyggelig og aktiv familieferie med masser af sjove oplevelser

Må familieferien gerne indeholde naturoplevelser af både aktiv og afslappende art, er Vejlby Fed ved Båring Vig et godt valg. Naturen her er noget af det smukkeste på Fyn med bakker og skove, frugtplantager og ikke mindst masser af vand. Stranden er en dejlig sandstrand, vandet er lavt og roligt og særdeles velegnet til en tur både i og på vandet.

Der er kun 10 km til Middelfart, hvor mange af aktiviteterne tager udgangspunkt. På den gamle havn kan man tage med på marsvinssafari og andre oplevelsesture på Lillebælt, og på marinaen er der alle tirsdage og torsdage i juli og august sjov med vand for børn i alle aldre. Her kommer de tæt på fiskene og dyrene, der lever i Lillebælt, og naturvejlederne er med dem hele dagen og sørger for, at de får oplevelser, de sent vil glemme. Imens kan de voksne så tage på Bridge Walking på Den Gamle Lillebæltsbro.

Blandt de mere rolige ferieoplevelser er et besøg i den charmerende købstad Bogense, der oser af fynsk hygge. Byen er måske Danmarks hyggeligste købstad med skæve gamle huse og stemningsfyldte gader. Hver torsdag er der markedsdag med lokale lækkerier, brugskunst, blomster og meget andet, og hver weekend afholdes her kræmmermarked. Er vejret ikke til at bade udendørs, kan et besøg i Bogense Svømmehal anbefales. Her er bl.a. varmtvandsbassiner til de yngste, vandrutsjebane til de større børn samt sauna og tyrkisk dampbad til de lidt ældre.

Lej sommerhus ved Vejlby Fed her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse ved Vejlby Fed, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus ved Vejlby Fed er således det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse ved Vejlby Fed til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Vejlby Fed hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus ved Vejlby Fed, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.