Del
Vælg mellem 67 sommerhuse
Emne nr. 130-G51788
Ægte fynsk stemning i Danmarks mindste og hyggeligste købstad

Siden 1288 har Bogense haft status af købstad, og byen har stadigt mange velbevarede bygninger og historiske seværdigheder. På en vandretur gennem byen kan man opleve byens charmerende torv, der er omkranset af huse og lindetræer fra 1700- og 1800-tallet, og hvor der er marked hver torsdag. Lad også turen gå forbi den smukke gamle købmandsgård fra starten af 1700-tallet og rådhuset fra 1847. Ta’ trapperne til toppen af det gamle vandtårn og nyd den fantastiske udsigt over Lillebælt og Æbleø. Bogense har også en tro kopi af Manneken Pis statuen.

Gå en tur ned på den gamle havn, hvor auktionshallen, et fiskeudsalg og røgeri er med til at fuldende stemningen. På molen står Danmarks første vindmølle, Aeromøllen fra 1942, der var med til at levere strøm til byen under krigen. Fra havnen kan man tage med turbåd til den naturskønne og fredede Æbelø.

Bogense er en skøn perle beliggende helt ud til vandet på det smukke Nordfyn. Langs vandet og gennem skove og enge findes et hav af cykel- og vandrestier, hvor man kan nyde roen og naturen. Nordfyn har hele 80 km kystlinje med et væld af fine fiskesteder, hvor man især kan få havørred på krogen. Man kan også tage med en båd ud og fiske ude på vandet eller ved put & take søer. Barfods Dam ved Bogense Havn er et meget familievenligt fiskested, hvor der også er en naturlegeplads.

Langs Nordfyns kyst findes et utal af dejlige badestrande med roligt lavt vand. I Bogense ligger en bred kunstigt anlagt sandstrand ved Bogense Marina, der flere gange er kåret som Danmarks bedste marina. Stranden har en beachvolley bane, legeplads og fitnessplads og er et yndet sted for surfing. Her er også toiletter, kiosk og p-pladser lige i nærheden. Bogense Søbad er helt nyt med badebro og trapper, tømmerflåde, fint sand og havsvømmebane. Her er omklædningsrum, bruser, sauna og toiletter samt badekørestol til rådighed.

Lej sommerhus i Bogense hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Bogense, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus i Bogense er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse i Bogense til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Bogense her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus i Bogense, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.