Del
Vælg mellem 59 sommerhuse
Emne nr. 090-50371
Familievenligt ferieområde i den smukke natur ved Båring Vig

Landskabet ved Båring Vig er idyllisk og varieret med skønne strande, skove og enge perfekte til udflugter på cykel og hyggelige frugtplantager. En af de dejlige strande ved vigen er Bro Strand. Stranden har lavt vand og en badebro, så både store og små vandhunde kan boltre sig her. Tæt på ligger Varbjerg Strand, hvor barnevogne, kørestole og andre med hjul kan komme helt ned til vandet, da adgangen til strand og badebro er flisebelagt.

Båring Vig har mange fine fiskesteder, og vigen er velegnet til sejlads med små både, f.eks. til Æbelø der har gode muligheder for bid rundt langs hele kysten. Naturreservatet Æbelø er også et af de steder, der arrangeres sejlture til med M/S Castor. Turen starter på havnen i Bogense, hvor der oser af atmosfære i den gamle fiskerihavn og i lystbådehavnen. Der arrangeres også marsvinssafari på Lillebælt med afgang fra den gamle havn i Middelfart, og hver tirsdag og torsdag i juli og august arrangeres der aktiviteter om vand og livet deri for børn ved Lillebælt Water flaget i Middelfart Marina.

Planlægger I en udflugt, kunne det være til den gamle røverborg Harridslevgård lidt syd for Bogense eller til Europas største bisonfarm Ditlevsdal Bison Farm i Moud. På farmen kan man opleve omkring 400 bisonokser og få en køretur i en rigtig prærievogn. Turen kunne også gå til den charmerende købstad Bogense, hvor de gamle stemningsfyldte gader byder på shopping, markedsdag om torsdagen og kræmmermarked hver weekend. Man kan også tage en tur i søbadet. Er vejret ikke til at bade udendørs, har Bogense også en svømmehal med bl.a. vandrutsjebane, varmtvandsbassiner til de yngste samt sauna og tyrkisk dampbad til de lidt ældre.

Lej sommerhus ved Bro Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse ved Bro Strand, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Bro Strand er således det oplagte valg til en dejlig ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse ved Bro Strand til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Bro Strand hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus ved Bro Strand, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.