Del
Vælg mellem 34 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Asperup_084-M642996
Emne nr. 084-M642996
Asperup ligger ved den skønne Båring Vig på Nordfyn

Stranden er perfekt for hele familien. Vandet er lavt helt ud til enden af molen, så selv de yngre børn kan lege i vandet. Badebroen gør det muligt med en rigtig svømmetur, og de større børn og voksne legebørn er vilde med beach volley banen. Vandkvaliteten er i ”Blå Flag standard”, ramper gør det muligt også for kørestolsbrugere og barnevogne at komme til stranden, og her er p-plads, toiletter samt borde/bænke, hvor man kan spise sin mad i sandfrie omgivelser.

Har I lyst til at opleve den hyggelig købstad Middelfart, kan I vælg at tage enten bilen eller toget. Begge rejseformer tager kun et kvarter. Byens marina ligger i naturskønne omgivelser ud til Lillebælt, og den gamle bymidte har en charmerende atmosfære med gamle bindingsværkshuse og brosten. Middelfart er også byen, hvis I vil shoppe eller bare hygge jer. Kan I lide kunsthåndværk og design, er CLAY Keramikmuseum Danmark det helt rigtige sted at besøge. Her finder I en af Europas mest fornemme samlinger af keramik. Bl.a. en enestående samling af omkring 55.000 keramiske værker fra Den kongelige Porcelænsfabrik, Bing & Grøndal og Aluminia.

Hvem bliver ikke begejstret over synet af velholdte gamle veteranbiler og motorcykler? På Strib Automobilmuseum kan man nyde udstillingen af bl.a. Cadillacs, Buicks, Rolls Royces og veteranmotorcykler. En helt unik samling, og så ligger museet i de skønneste omgivelser ud til Lillebælt. Museet har kørestolsramper, så ingen behøver gå glip af oplevelsen.

Blot 3 km syd for Asperup ligger Tusindårslegeparken, hvor der er lagt op til en dag med leg og spil for store og små. Her er bl.a. klatrenet, gigant skat, forskellige boldbaner, en legeplads for de yngste og redskaber til outdoor fitness for de større. Ta’ madkurven med og nyd den i parken.

På Hindsgavl-halvøen syd for Middelfart ligger Naturpark Hindsgavl Dyrehave. Parken har et varieret dyreliv og er blandt andet hjemsted for 300 hjortevildt. Stisystemet gør det muligt også for kørestole og barnevogne at komme rundt. Parken byder også på udfoldelser og aktiviteter for alle aldersgrupper; naturformidling for de voksne, tarzanbane for de større børn og voksne legebørn og naturlegeplads for familiens yngste. I kan roligt sætte hele dagen af til besøget, for her er borde/bænke og bålpladser, hvor I kan tilberede og nyde den medbragte mad.

Lej sommerhus i Asperup her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Asperup, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus i Asperup er således det oplagte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Asperup til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Asperup her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus i Asperup, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.