Del
Vælg mellem 16 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bovense_160-E2105
Emne nr. 160-E2105
Tæt ved Storebælts strande og børnevenlige attraktioner

Bovense ligger midt mellem Kerteminde og Nyborg på Østfyn. Nærmeste strand er den rolige Grønnehave Strand, der har både sten og fint sand, borde/bænke og p-plads i nærheden. Her ligger også en campingplads med legeplads og en kiosk, hvor man kan købe forfriskninger.

Langt de fleste strande ud til Storebælt har dejlig sandbund og badebro, og en af de strande, hvor der er handicaptilgang, er Fyns Badestrand ved Storebæltsbroen i Nyborg. Storebæltsbadet ved Nyborg har omklædningsfaciliteter.

Lystfiskere kan glæde sig over, at Storebælt har noget af Nordeuropas bedste fiskevand efter havørreder. Området ved Knudshoved gl. færgehavn og Storebæltsbroen er desuden optimale fiskesteder for bl.a. fladfisk og torsk. Dele af voldgravssystemet i Nyborg er trygt og godt fiskevand for familiens yngste.

Nyborg er en charmerende by, hvis historie går helt tilbage til 1100-tallet, hvor byen var Danmarks første hovedstad. Her blev rigets første grundlov underskrevet, og slottet, fæstningsanlægget med voldgrav, byporten og Vor Frue Kirke er historiske seværdigheder. Nyborg kaldes også Danmarks Riges Hjerte. Slottet er midlertidigt lukket for besøgende, da det er ved at blive klargjort som kandidat til optagelse på UNESCOs Verdensarvsliste. Åbner igen fra 2020. Gå en tur gennem Slotsgaden, til torvet og besøg Borgmestergården, der huser en fin samling med bl.a. en købmandsgård fra renæssancen.

Ta’ også ind til det hyggelige Kerteminde og besøg oplevelsescentret Fjord&Bælt, der også er et forskningscenter. Her finder I masser af oplevelser omkring havet og dyrelivet heri, her kan man røre ved krabber, fisk og søstjerner og nyde synet af centrets to marsvin og fem sæler. Kerteminde har også masser af vikingehistorie. På Vikingemuseet Ladby findes Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden. Skibet blev trukket på land omkring år 925, og den afdøde fyrste blev lagt til hvile der sammen med sine husdyr og andre kostbarheder. Skibet er udstillet i en genopført gravhøj.

Lej sommerhus Bovense hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Bovense, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Bovense er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse Bovense til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for besværet med at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Bovense her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Bovense, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.