Del
Vælg mellem 60 sommerhuse
Emne nr. 121-73-0060
Dejligt ferieområde med børnevenlig strand ud til Båring Vig

Vælger man Varbjerg Strand som location til ferien, er man sikker på skønne naturoplevelser. På en vandre- eller cykeltur rundt i det milde landskab med bakker og enge, skove og frugtplantager møder man hele tiden nye dejlige steder. Den lange kyststrækning med strande, marinaer, lave klinter og fine fiskesteder er også garant for dejlige timer fyldt med hygge og aktiviteter.

Stranden er en blanding af sand og småsten samt områder med græs, hvor man kan nyde madkurven uden at få sand i maden. Vil man heller sidde ved borde og bænke, findes de også her. Det samme gør toiletter, badebro og kiosk, og der er lagt fliser, så også barnevogne og kørestole kan komme til stranden og badebroen. Vandet er lavt og dejligt at lege og bade i.

Snyd ikke jer selv for et besøg i områdets charmerende købstæder. Der er kun 14 km til Bogense og 16 til Middelfart. Begge byer har hyggelige gader med smukke gamle huse og fine shoppingmuligheder. Ved marinaen i Bogense findes både en naturlegeplads og en fitnesslegeplads, og byen har en svømmehal med varmtvandsbassiner til de yngste, vandrutsjebane til de lidt større børn samt sauna og tyrkisk dampbad til de voksne. Den gamle røverborg Harridslevgård lidt syd for Bogense og Europas største bisonfarm Ditlevsdal Bison Farm i Moud er også anbefalelsesværdige.

Lad også udflugten gå til Hindsgavl Halvøen og lad jer imponere af de smukke omgivelser. I dyrehaven i Kongebroskoven kan I være så godt som sikre på at se dådyr og krondyr. I Naturcenter Hindsgavl kan børnene brænde krudt af på tarzanbanen og naturlegepladsen. Her er madpakkesteder og toiletter samt et informationscenter omkring området. Ud til Lillebælt ligger det smukke Hindsgavl Slot med a la carte restaurant en imponerende slotspark. Vest for selve slottet ligger ruinen af det oprindelige slot på Hindsgavl Voldsted.

Lillebælt byder på masser af muligheder for oplevelser ved, på og i vandet. Bl.a. kan man fra den gamle havn i Middelfart tage med på marsvinssafari eller fisketure med båd.

Lej sommerhus ved Varbjerg Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse ved Varbjerg Strand, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Varbjerg Strand er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udvalg af private sommerhuse ved Varbjerg Strand til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Varbjerg Strand her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus ved Varbjerg Strand, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.