Del
Vælg mellem 74 sommerhuse
Emne nr. 090-35599
Dejligt ferieområde med børnevenlig strand og smukke omgivelser

Skåstrup Strand er et perfekt sted at hold familieferie. Stranden ud til Båring Vig har et dejligt grønt område, der indbyder til solbad, leg og spisning af medbragt mad. Over stranden vejrer Det Blå Flag, og vandet er roligt og lavt, til gavn for både badende og surfere.

Fyn er også kendt for sine mange slotte og herregårde, og i nærheden af Skåstrup ligger både den gamle røverborg Harridslevgård – en rask cykeltur på 7 km - og Hindsgavl Slot ud til Lillebælt 25 km fra Skårup. Slottet ligger lidt vest for Middelfart på Hindsgavl Halvøen. Her ligger også Kongebroskoven med smukke gamle bøgetræer og en dyrehave med en stor bestand af dådyr og krondyr. I Naturcenter Hindsgavl kan børnene brænde krudt af på tarzanbanen og naturlegepladsen. Her er madpakkesteder og toiletter samt et informationscenter omkring området.

Fra den gamle havn i Middelfart kan man tage med på marsvinssafari eller fisketure med båd i Lillebælt. Vil man hellere fiske fra land, er der mange dejlige fiskesteder langs Lillebælt og Båring Vig. Bl.a. ved Skåstrup Strand, der også er et godt sted for vadefiskeri. Et andet godt fiskested er Fogense lidt nord for stranden.

Vil I opleve ægte fynsk købstadsstemning, kan I besøge Bogense. Her kan der shoppes, og hver torsdag er her torvemarked. Ta’ på byvandring og oplev den hyggelige bys velbevarede gamle bygninger og seværdigheder.

Lej sommerhus ved Skåstrup Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse ved Skåstrup Strand, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus ved Skåstrup Strand er derfor det perfekte valg når det handler om en dejlig ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse ved Skåstrup Strand til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Skåstrup Strand hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus ved Skåstrup Strand, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.