Del
Vælg mellem 54 sommerhuse
Emne nr. 090-94619
Børnevenlig og overskuelig sandstrand med lavt og roligt vand

Tørresø Strand er en populær strand også for windsurfere og lystfiskere. Et perfekt sted at flyve med drager, bade og lege i vandkanten, og der er p-pladser i nærheden. 12 km syd for Tørresø Strand ligger en anden af områdets fine badestrande, Hasmark Strand. På campingpladsen er der både inden- og udendørs pool med varmt vand, og man kan låne badekørestole. Hasmark Minigolf og Strandoasen er også dejlige steder at besøge i ferien. Her er naturlegeplads, petanquebane, omklædnings- og brusefaciliteter samt grønne områder og madpakkesteder. Oasen er handicapvenlig, og der er p-pladser tæt ved.

Der er kun 10 km til den hyggelige stationsby Otterup, der er grundlagt af vikingerne. Det er her, man har udgravet Fyns største vikingegravplads, og på torvet kan man se skulpturen af Midgårdsormen til minde om byens historie. Otterup er en fin handelsby med en livlig gågade med butikker, 5 dagligvarebutikker, restauranter og caféer. På torvet er der marked hver lørdag hele sommeren, hvor man kan købe alt fra lokale lækkerier til tøj og loppefund.

Odense ligger 26 km herfra, og her venter jer mange spændende seværdigheder. Bl.a. kan I besøge H.C. Andersens barndomshjem, Odense Zoo og frilandsmuseet Den Fynske Landsby.

Har I lyst til at besøge Europas største bisonfarm, er der 28 km til Ditlevsdal Bison Farm ved Morud. Farmen har omkring 400 bisonokser, og her er ægte præriestemning med bl.a. prærievognskørsel. Inden turen går hjemover, kan man lægge vejen forbi Morud Friluftsbad, hvor der desuden kan spilles beachvolley, petanque, basketball og fodbold – bolde kan lånes på stedet.

Vil I opleve ægte fynsk købstadshygge, bør I besøge Bogense, der har haft status som købstad siden 1288. Byen har mange velbevarede bygninger og historiske seværdigheder. Oplev det charmerende torv, der er omkranset af huse og lindetræer fra 1700- og 1800-tallet, og hvor der er marked hver torsdag. Lad turen gå forbi den smukke gamle købmandsgård fra starten af 1700-tallet, rådhuset fra 1847 og byens kopi af Manneken Pis statuen. Fra toppen af det gamle vandtårn kan man se ud over Lillebælt og til Æbleø.

Lej sommerhus ved Tørresø her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse ved Tørresø, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus ved Tørresø er således det oplagte valg til en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse ved Tørresø til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos os. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Tørresø hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus ved Tørresø, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.