Del
Vælg mellem 222 sommerhuse
Emne nr. 084-M64564
Hyggelig stationsby tæt på områdets dejlige badestrande

Otterups historie går flere tusinde år tilbage, og det er her, man har udgravet Fyns største vikingegravplads. Skulpturen af Midgårdsormen på byens torv vidner om byens grundlæggere. Otterup Kirke fra 1150 og byens museum er også et besøg værd. Museet har til huse i fattighuset fra 1722, og udover den faste udstilling om livet på egnen for 100 år siden, kommer der hvert år endnu en udstilling til.

Otterup er en fin handelsby med en livlig gågade med mindre butikker, 5 dagligvarebutikker, restauranter og caféer. På torvet er der marked hver lørdag hele sommeren, hvor man kan købe alt fra lokale lækkerier til tøj og loppefund.

Strandene langs kysten ved Otterup er meget populære. De børnevenlige strande har lavt og rent vand og er meget overskuelige. En af disse er Hasmark Strand med det eftertragtede Blå Flag. På campingpladsen er der både inden- og udendørs pool med varmt vand, så det er badevejr hver dag hele sommerhalvåret. Her kan man låne badekørestole, så alle kan komme med i vandet. Tørresø Strand er en anden af områdets gode badestrand, hvor der også er fine forhold for windsurfere, drageflyvning og lystfiskere.

Har I lyst til aktiviteter, der ikke involverer vand og badetøj, er Hasmark Minigolf og Strandoasen lige sagen med en naturlegeplads, petanquebane og fine omklædnings- og brusefaciliteter. Her er også grønne områder og madpakkesteder. Oasen er handicapvenlig, og der er p-pladser tæt ved.

Nordfyn har mange spændende og storslåede slotte og herregårde, hvor den gamle sørøverborg Harridslevgård Slot er det eneste, hvor selve hovedbygningen er åbent for besøgende. Nyd bl.a. synet af den store riddersal og middelalderkælderen. På Herregården Hofmansgave kan man i sommerhalvåret besøge avlsbygningerne, hvor bl.a. skulpturer lavet af herregårdens seneste beboeres kan ses. I parken kan man besøge Danmarks Kartoffelmuseum.

Lej sommerhus i Otterup hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Otterup, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Otterup er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Otterup til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Otterup hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus i Otterup, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.