Del
Vælg mellem 141 sommerhuse
Emne nr. 084-M64232
Populært og familievenligt ferieområde og strand ved Båring Vig

Båring Strand er en af skønne børnevenlige sandstrande ved Båring Vig. Her er vandet lavt helt ud til enden af molen, og stranden har Det Blå Flag, her er p-plads, toiletter, kiosk og borde/bænke, så det er ingen sag at tilbringe en hel dag på stranden. Her er desuden kørestolsrampe, badebro, beach volley bane og fine windsurfingforhold. I ferieparken tæt ved er der desuden et opvarmet badeland, legeplads og minigolf.

Planlægger I en udflugt, kunne det være til den gamle røverborg Harridslevgård lidt syd for Bogense eller til Europas største bisonfarm Ditlevsdal Bison Farm i Moud. På farmen kan man opleve omkring 400 bisonokser og få en køretur i en rigtig prærievogn. Inden turen går hjemover, kan et besøg i Morud Friluftsbad måske friste. Udover en tur i vandet kan man her spille beachvolley, petanque, basketball og fodbold – bolde lånes på stedet.

Der er kun 11 km til Middelfart, hvor man fra den gamle havn kan tage med på marsvinssafari og andre uforglemmelige oplevelsesture på Lillebælt. På marinaen er der alle tirsdage og torsdage i juli og august aktiviteter for børn i alle aldre. Her bringer naturvejledere børnene tæt på fiskene og dyrene, der lever i Lillebælt. Imens kan de voksne så tage på Bridge Walking på Den Gamle Lillebæltsbro.

Båring Strand ligger ud til Båring Vig, der er en del af den fiskerige kystlinje på Nordfyn. Her er mange fine fiskesteder, bl.a. ved Skåstrup Strand. Det er især havørreder, man får på krogen her.

Lej sommerhus ved Båring Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse ved Båring Strand, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Båring Strand er derfor det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse ved Båring Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne hos os. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus ved Båring Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus ved Båring Strand, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.