Del
Vælg mellem 9 sommerhuse
Emne nr. 121-73-4103
Naturskønt område ud til Lillebælt på halvøen nord for Middelfart

Det Blå Flag vejrer over Strib Nordstrand, der ligger smukt ved Strib Fyr med udsigt over Røjle Klint. Vandet bliver forholdsvist hurtigt dybt her, derfor anbefales bl.a. stranden ved Middelfart Marina, der er meget børnevenlig. Her er der også er græsområder, legeplads, beachvolley baner og mulighed for at få stillet tørst og sult. Begge strande har toiletter og p-pladser i nærheden.

Lillebælt er et perfekt sted at holde ferie. Her kan man fiske, sejle, dykke og bade. Kunne I tænke jer at komme på fisketur med båd, kan sådanne ture bookes fra den gamle havn i Middelfart. Vil I hellere fiske fra land, er det altid muligt at finde et sted med læ og masser af fisk. Uanset årstid. Det er især havørred, torsk og fladfisk, der bider på krogen. Lillebælt er også rig på marsvin, og fra den gamle havn arrangeres hvalsafari med både kutter, sejlskib og motorbåd. Turene er af forskellig længde, og nogle ture finder sted om aftenen med madkurv.

Ta’ på skønne naturoplevelser på cykel, segway eller til fods på Hindsgavl Halvøen, og nyd freden og roen blandt bøgeskov, høje skrænter og åbne sletter. I dyrehaven i Kongebroskoven er der en stor bestand af råvildt, er I så godt som sikre på at se dådyr og krondyr. Børnene vil også synes om aktivitetscentret i Naturcenter Hindsgavl, hvor der bl.a. er tarzanbane og naturlegeplads, informationscenter og madpakkeområder. Helt ud til Lillebælt ligger Hindsgavl Slot, hvor man kan spise på restauranten og gå en tur i den smukke og romantiske slotspark. På engen vest for selve slottet ligger Hindsgavl Voldsted med ruinen af det oprindelige slot.

Lej sommerhus i Strib her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Strib, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Strib er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Strib til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Strib her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus i Strib, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.