Del
Vælg mellem 109 sommerhuse
Emne nr. 084-M64588
Familievenligt ferieområde med skøn strand og lavt badevand

Det er ikke svært at se, hvorfor Hasmark Strand er en af de mest populære strande på Nordfyn. Stranden ligger i læ af Enebærodde, så vandet er både roligt og lavt til glæde for børnefamilier såvel som windsurfere. Stranden har Det Blå Flag som garant for god vandkvalitet, her er kiosk, toiletter og p-pladser.

Ved Hasmark Strand ligger også Hasmark Strand Camping, hvor der er både inden- og udendørs pool med varmt vand, så det er badevejr hver dag hele sommerhalvåret. Her kan man låne badekørestole, så alle kan komme med i vandet.

Har I lyst til aktiviteter, der ikke involverer vand og badetøj, ligger Hasmark Minigolf tæt ved. Det samme gør Strandoasen, der er en rigtig oase med naturlegeplads, petanquebane og fine omklædnings- og brusefaciliteter. Her er også grønne områder og steder, hvor I kan nyde madkurven. Oasen en selvfølgelig handicapvenlig, og der er p-pladser lige ved området.

Der er kun 8 km til Otterup, hvor der er en hyggelig gågade, store dagligvareforretninger, restauranter og caféer. På torvet er der marked hver lørdag hele sommeren, hvor man kan købe alt fra lokale lækkerier til tøj og loppefund. På torvet står også skulpturen Midgårdsormen, som et minde om, at byen blev grundlagt af vikingerne.

Har I lyst til at besøge Odense med bl.a. H.C. Andersens barndomshjem, Odense Zoo og frilandsmuseet Den Fynske Landsby, er der kun en køretur på 24 km dertil.

Lej sommerhus ved Hasmark Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse ved Hasmark Strand, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Hasmark Strand er således det perfekte valg til en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så mange private sommerhuse ved Hasmark Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Hasmark Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus ved Hasmark Strand, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.