Del
Vælg mellem 227 sommerhuse
Emne nr. 084-M64318
Naturskønt område og et af de mest populære ferieområder på Fyn

Naturen ved Båring Vig er en af de allersmukkeste på Fyn. Foruden naturligvis den lange kyststrækning, der lokker med den ene badestrand mere betagende end den næste og et hav fuld af gode fiskepladser, indbyder bakker og skove, enge og frugtplantager til udflugter på cykel, til fods eller i bil. Mangler I inspiration, hjælper turistbureauerne gerne med kort og gode forslag.

Båring Strand er blot en af mange fine sandstrande ved vigen. Her er vandet lavt helt ud til enden af molen, og stranden har Det Blå Flag, her er p-plads, toiletter, kiosk og borde/bænke, så det er ingen sag at tilbringe en hel dag på stranden. Her er desuden kørestolsrampe, badebro, beach volley bane og fine windsurfingforhold. I ferieparken tæt ved er der desuden et opvarmet badeland, legeplads og minigolf.

Vil I opleve ægte fynsk hygge, er det oplagt at besøge den skønne gamle købstad Bogense. Byen har været købstad siden år 1288, og her er mange velbevarede bygninger. Det ældste hus har stået her siden år 1543, og kirken Sct. Nicolai stammer fra middelalderen. I dette stemningsfyldte bymiljø og på den gamle havn finder I et levende shoppingmiljø med fine butikker og fristende caféer og restauranter. Gå en tur til byens marina og kig på de mange fine både. Både børn og voksne kan tage udfordringen op på naturlegepladsen og fitnesslegepladsen, der begge ligger ved marinaen. Driller vejret, er det stadigt badevejr i Bogense Svømmehal. Her er der varmtvandsbassiner til de yngste, vandrutsjebane til de lidt større børn samt sauna og tyrkisk dampbad til de voksne.

Lad også udflugten gå til Middelfart, hvorfra der arrangeres aktiviteter omkring vand og livet heri for børn samt marsvinssafari for hele familien. Mens familiens yngste hygger sig på stranden med naturvejlederne, kan de voksne jo vove pelsen med Bridge Walking på Den Gamle Lillebæltsbro. Det er eneste mulighed for at prøve dette, men mindre I tager til Sydney i Australien.

Lej sommerhus ved Båring Vig her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse ved Båring Vig, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Båring Vig er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse ved Båring Vig til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus ved Båring Vig hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus ved Båring Vig, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.