Del
Vælg mellem 231 sommerhuse
Emne nr. 090-65822
Hyggelig købstad i smukke grønne omgivelser ved Lillebælt

Vil I være sikker på gode naturoplevelser på cykel eller til fods, er Hindsgavl Halvøen et godt valg. Her er både bøgeskov, høje skrænter og åbne sletter, og lader I turen gå gennem dyrehaven i Kongebroskoven, er I så godt som sikre på at se dådyr og krondyr. Børnene vil også synes om aktivitetscentret i Naturcenter Hindsgavl, hvor de bl.a. kan lege på tarzanbanen og naturlegepladsen. Her er madpakkesteder og toiletter samt et informationscenter, hvor man kan blive klogere på området. Ud til Lillebælt ligger det smukke Hindsgavl Slot, hvor man kan spise på restauranten og gå en tur i den imponerende slotspark. Vest for selve slottet ligger ruinen af det oprindelige slot på Hindsgavl Voldsted.

Lillebælt er et eldorado for alle, der kan lide at fiske, sejle, dykke og bade - og alt andet, der har med vand at gøre. Må ferien gerne indeholde en fisketur fra båd, er der masser af muligheder fra den gamle havn i Middelfart. Vil I hellere fiske fra kysten, er det altid muligt at finde et sted med læ og masser af fisk. Uanset årstid. Det er især havørred, torsk og fladfisk, der bider på krogen. Lillebælt er også rig på marsvin, og fra den gamle havn arrangeres hvalsafari med både kutter, sejlskib og motorbåd. Turene er af forskellig længde, og nogle kombineres med solnedgangstur og madkurv.

Rigtige vandhunde skal selvfølgelig også bade, og omkring Middelfart er der rigtig mange børnevenlige badestrande med lavt vand og Det Blå Flag. Bl.a. ved Middelfart Marina, hvor der også er græsområder, legeplads, beachvolley baner og mulighed for at få stillet tørst og sult. En anden fin strand er Strib Nordstrand, der ligger smukt ved Strib Fyr og med udsigt over Røjle Klint og Fredericia Havn. Også her vejrer Det Blå Flag, men vandet bliver hurtigt dybt. Her er badebro samt borde/bænke. Begge strande har toiletter og p-pladser.

I Middelfart og langs kysten afholdes aktiviteten ”Klap en fisk og kys en krabbe”, hvor familiens yngste kan komme helt tæt på livet i vandet. På marinaen i Middelfart er det tirsdage i juli og august. De større børn kan f.eks. prøve Stand Up Paddling imens. Mens børnene hygger sig på stranden og på vandet, kan de voksne gå Bridge Walking på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro på. Det er eneste mulighed for at prøve dette, men mindre I tager til Sydney i Australien. Driller vejret, kan en tur i Strib Svømme- og Motionscenter eller bowlingcentret anbefales.

Lej sommerhus i Middelfart hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse i Middelfart, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Middelfart er således det perfekte valg til en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse i Middelfart til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Middelfart her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus i Middelfart, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.