Del
Vælg mellem 59 sommerhuse
Emne nr. 090-40556
Familievenligt ferieområde med dejlig badestrand og skøn natur

Sommerhusområdet ved Jørgensø ligger tæt på vandet og stranden, og flere huse har direkte adgang til stranden. Det smukke område er et godt valg som feriedestination for børnefamilier, da vandet er lavt og roligt, stranden overskuelig og fredelig i læ af Enebærodde. Her er også masser at se på og opleve for hele familien.

Går man langs vandet, er der kun 4 km til en anden dejlig strand, Hasmark Strand, hvor der på campingpladsen er både inden- og udendørs opvarmet pool hele sommerhalvåret. Har man brug for en badekørestol, kan man låne en her. Ved Hasmark Strand ligger også en minigolfbane og den skønne Hasmark Strandoase med naturlegeplads, petanquebane og omklædnings- og brusefaciliteter. Her er også grønne område, og stedet er handicapvenligt.

Der er kun 8 km til indkøb og hygge i Otterup, der ud over en gågade med mindre butikker, restauranter og caféer også har store dagligvareforretninger. På torvet er der marked hver lørdag hele sommeren, hvor man kan købe alt fra lokale lækkerier til tøj og loppefund. Her står også skulpturen Midgårdsormen, der minder lokale og gæster om, at byen blev grundlagt af vikingerne.

Der er kun 24 km til Odense, hvor der venter mange spændende seværdigheder. Bl.a. H.C. Andersens barndomshjem, Odense Zoo og frilandsmuseet Den Fynske Landsby.

Lej sommerhus i Jørgensø hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Jørgensø, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus i Jørgensø er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Jørgensø til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for besværet med at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Jørgensø her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus i Jørgensø, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.