Del
Vælg mellem 172 sommerhuse
Emne nr. 084-M64521
Naturskønt område på Fyns nordligste spids med skov og badestrand

Halvøen Agernæs på Nordfyn er et smukt og fredeligt område med store skove med gamle ege- og bøgetræer, marker samt skønne strande. Her ligger også en landsby af samme navn med gamle bindingsværksgårde og de karakteristiske gule huse.

Agernæs er et rigtig fint sted at tage på vandreture. Der er gode stier på Agernæs Flak, hvor I kan benytte jer af fugletårnet, og i Agernæs Storskov, der er det nordligste punkt på Fyn. Skoven er fredet pga. det rige insektliv. Her findes det største antal af sjældne sommerfugle på Fyn – heriblandt nogle, der også er yderst sjældne på verdensplan. Her er også et rigt fugleliv samt en stor bestand af rå- og dåvildt.

Flyvesandet strand er en af Fyns bedste badestrande med børnevenligt lavt og roligt vand langt ud, og, som den eneste strand på Fyn, bløde sandklitter. Stranden har Det Blå Flag som tegn på fine faciliteter og høj badevandskvalitet. Er godt sted til drageflyvning og windsurfing, og her er legeplads, p-pladser, kiosk og toiletter. Skoven ligger helt tæt på stranden, og træerne vokser helt ud til vandkanten.

På Nordfyn findes mange gårdbutikker og boder ved vejkanten, hvor man kan købe frugt og grønt samt andre hjemmedyrkede lækkerier. Nogle steder kan man selv få lov at plukke bær og frugt. Et af disse hyggelige steder at handle er Poul Eriks Gårdbutik på Jørgensøvej mellem Jørgensø og Hasmark Strand. Der er også et fint handelsliv og gode indkøbsmuligheder i Otterup, hvor der desuden er torvehandel hver lørdag hele sommeren.

Lej sommerhus på Agernæs her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse på Agernæs, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus på Agernæs er derfor det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse på Agernæs til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Du er altså fri for at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus på Agernæs hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du skulle have nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus på Agernæs, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.