Del
Vælg mellem 17 sommerhuse
udlejning af privat sommerhus Arnager_038-4715
Emne nr. 038-4715
Charmerende lille fiskerleje og ferieby 7 km syd på Rønne

Arnager er et dejligt ferieområde med en børnevenlig sandstrand og roligt vand. Byens havn ligger 200 meter ude i vandet og er forbundet med byen af Nordeuropas længste træbro. Tæt på stranden ligger Arnager Røgeri, hvor fiskene ryges på traditionel vis. Her kan man nyde de nyrøgede lækkerier – eller tage dem med hjem til sommerhuset. Når børnene ikke har ro til at sidde ned længere, kan de brænde energi af på røgeriets legeplads.

Det er en god ide at have cykler med på ferie på Bornholm, da her er mange fine cykelstier, og øen ikke er større, end man på to hjul kan komme omkring til det meste. Et af de steder, man bare må besøge på ferien i Arnager er rundkirken Nylars knap 4 km nord for byen. Danmark har i alt 7 rundkirker, og de 4 af dem ligger på Bornholm. Rundkirkerne er fra middelalderen og blev opført som en kombination af forsvarsværker og kirker. Nylars er den bedst bevarede af de fire rundkirker på Bornholm. De tre andre ligger i Østerlars, Olsker og Nyker.

Cykelturen kan også bringe jer til Rønne, der er hovedstaden på Bornholm samt øens største by med færgehavn og lufthavn. Rønne er både en aktiv handelsby og en spændende by at besøge. På Store Torv, der oprindeligt var militær eksercerplads, er der i dag en mere lystig stemning med cafeer, butikker, markedsdage og musikhus. Gå en tur i de små gamle gader blandt bindingsværkshuse og træhuse, de berømte svenskehuse fra genopbygningen af byen efter 2. Verdenskrig.

Bornholms Rovfugleshow i Rønne er en stor oplevelse for alle, der fascineres af de store fugle. Foruden udstillinger er her daglige flyveopvisninger, hvor man kommer tæt på gribbe, ørne, falk, papegøjer og mange flere spændende fugle.

Bornholms Forsvarsmuseum ligeledes i Rønne fortæller den spændende historie om øens forsvar og har en fin samling af militære genstande fra bl.a. den tyske og den russiske besættelse under og lige efter 2. Verdenskrig. Bl.a. den kampvogn, der var med i filmen ”Olsenbanden Junior”.

Er man til brugskunst, kunst og design, er Hjorths Keramikmuseum, Kræmmerhuset kunsthåndværk og Lilli’s Glasdesign værd at kigge nærmere på.

Fra Arnager er der kun en halv times kørsel til en af landets største skove; den 6.000 hektar store Almindingen. Det er her, man kan opleve Ekkodalen, Rytterknægten og den 7 tons tunge vandreblok Rokkestenen. På vejen til Almindingen kommer man forbi Oplevelsescenter NaturBornholm, der ud over en masse udendørs aktiviteter for familiens yngste også har dinosaurer, krokodiller og bisoner og Østersø-akvariet.

Lej sommerhus Arnager hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Arnager, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Arnager er således det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Arnager til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Arnager her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Arnager, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.