Del
Solskinsøen midt i Østersøen som I ikke vil slippe igen

Bornholm har alt det, der skal til en god familieferie – uanset alder og interesser. Har I ikke allerede planlagt, hvad I vil opleve i ferien på Østersøens perle, kan Oplevelsescenter NaturBornholm hjælpe jer på vej. Her kan I sagtens bruge en hel dag med dinosaurer, jordskælv, krokodiller og øens betagende natur.

Vil I gerne have det hele med og komme tæt på naturen, er cykler en god måde at komme rundt på øen på. Bornholm har et veludbygget net af smukke cykelruter, der er kortlagte og skiltede. Og så er ruterne i sikker afstand fra biltrafikken.

Da Bornholm er en klippeø, er landskabet her helt anderledes end i resten af Danmark. Blandt de smukke steder, man bare må se på sin ferie her, kan nævnes Ekkodalen i det store skovområde Almindingen midt på øen. I Almindingen ligger også borgruinen Lilleborg. Længst mod nord ligger Hammerknuden, der leder tankerne hen på den svenske skærgård. Vang Granitbrud og Opalsøen i Allinge-Sandvig er begge uforglemmelige oplevelser. Ved Hasle ligger Jons Kapel – et smukt historisk sted i klipperne helt ud til vandet. Ved Svaneke i Paradisbakkerne finder I øens største rokkesten. En af klippeøens helt store naturoplevelser er Helligdomsklipperne ved Gudhjem og Tejn.

Historien på Bornholm har også efterladt unikke seværdigheder som f.eks. Hammershus, der er Nordeuropas største borgruin fra middelalderen. I 2018 åbnede det imponerende besøgscenter ved Hammershus. Centret er bygget, så det falder i med naturen. Borgruinen kan besøges på egen hånd eller på en guidet tur.

En anden menneskeskabt unik oplevelse på Bornholm er de fire rundkirker i Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker. Rundkirkerne er fra middelalderen og er oprindelig bygget som en kombination af kirke og forsvarsværk. Der er i Danmark i alt kun 7 rundkirker, og de 4 ligger her.

Lej sommerhus Bornholm hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Bornholm, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Bornholm er derfor det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Bornholm til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Bornholm her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus Bornholm, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.