Del
Vælg mellem 295 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Dueodde_038-2531
Emne nr. 038-2531
Nyd ferien ved en af Europas meste familievenlige strande

På sydspidsen af Bornholm ligger Solskinsøens mest berømte strand; Dueodde strand. Her er sandet af den allerfineste slags og kridhvidt – ægte si-sand. Det er nemt at finde et sted at tage solbad i ro og læ, da stranden er omkranset af klitter med hyggelige gryder. Vandet er perfekt til både store og små vandhunde, da de mange revler sørger for, at der både er helt lavt og noget dybere badevand – og vandet er naturligvis både rent og klart. Der er anlagt træramper fra p-pladserne ned gennem klitterne til stranden, så også dårligt gående, barnevogne og kørestole kan være med. Man skal dog være opmærksom på, at ramperne stopper ca. 100 m fra vandet. Ved stranden er der både toiletter, kiosk og busholdeplads.

Tager man trapperne op i Dueodde Fyrtårn, bliver man belønnet med den smukkeste udsigt over den sydlige del af øen og Østersøen.

En anden helt fantastisk udsigt finder man i Bornholmertårnet, der er et oplevelsescenter for hele familien. Har man ikke mulighed for at tage trapperne op i det 70 m. høje tårn, kan man benytte elevatoren. Udover udsigtstårnet, er stedet også koldkrigsmuseum med effekter fra det danske forsvars efterretningstjenestes aflysningsstation. I kan deltage i spionjagt, se film og udstilling om Den Kolde Krig, opleve et tidl. topsikret militæranlæg, komme helt tæt på et MIG-15 jagerfly, spille minigolf og rappellen ned fra tårnet.

Har I lyst til at opleve mere med 1.000 fritflyvende sommerfugle af mere end 30 forskellige arter, skal I besøge Bornholms Sommerfuglepark i Nexø. I tropehuset er der foruden de mange smukke sommerfugle papegøjer, parakitter, søer og åer med japanske karper – et tropisk paradis for store og små.

Lej sommerhus Dueodde her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Dueodde, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Dueodde er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Dueodde til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Dueodde hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Dueodde, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.