Del
Vælg mellem 86 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Svaneke_038-5525
Emne nr. 038-5525
Skøn velbevaret købstad med ferieoplevelser for hele familien

I 2013 blev Svaneke kåret som Danmarks Smukkeste Købstad. Byen vandt blandt de i alt 15 byer fra hele Danmark, der var nomineret, pga. den velbevarede historiske bykerne. Men allerede i 1975 blev Svaneke tildelt den Europæiske Guldmedalje for det velbevarede oprindelige bymiljø. Og der er vitterligt smukt i Svaneke – især om morgenen pga. solopgangen – men også de skønne bindingsværksbygninger og frodige haver er helt eventyrlige. På torvet ligger bolsjefabrikken, hvor man kan se, hvordan lækkerierne bliver lavet i hånden. På torvet er der også markedsdage om lørdagene sommeren igennem, og her er der liv i gaden med gøgl og musik. Byens hestetrukne sporvogn tilbyder rundtur i byen fra stoppestedet på torvet.

I en af byens gamle købmandsgårde ligger Kulturcentret Svanekegaarden. Her er der skiftende kunstudstillinger, koncerter, teater m.m., og for børnene er der mange forskellige arrangementer. Kulturcentret har også en café og en butik, og så er stedet handicapvenligt.

Den verdenskendte danske arkitekt Jørn Utzon har tegnet byens unikke vandtårn. Utzon lod sig inspirere af de gamle sømærker, fyrbåke, der bl.a. havde været opstillet langs Jyllands vestkyst og den svenske skærgård.

Fra maj til september kan man nyde Fuglsang Haveparadis, der er øens største besøgshave. Haven har forskellige temaer som bl.a. en engelsk rosenhave, en japansk have og en romersk inspireret staudehave. Haven har også en stor samling sjældne træer.

Ca. 3 km syd for Svaneke ligger det hyggelige lille fiskerleje Aarsdale. Besøger I den lille havn, kan I se Bornholms største hollandske mølle, der er åbent for gæster, og i den tidligere lagerbygning fremstilles og sælges smykker og brugskunst af øens granit. Læg også vejen forbi Aarsdale Røgeri og køb friskrøgede lækkerier med hjem til frokosten.

8 km sydvest for Svaneke ligger det kuperede og smukke område Paradisbakkerne. Her kan man opleve sprækkedale, vandreblokke og Bornholms største rokkesten på 35 tons. I Paradisbakkerne bøge- og nåleskov er der et fint stisystem til både traveture og cykelture – heriblandt også på mountainbike.

Holder man ferie i Svaneke, kommer man ikke uden om et besøg i forlystelsesparken Brændegårdshaven. Her er der både vandland, legeland og dyrepark, og her er oplevelser og aktiviteter nok til en hel dag eller flere.

Lej sommerhus Svaneke hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Svaneke, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Svaneke er derfor det oplagte valg når det gælder en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Svaneke til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Svaneke her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Svaneke, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.