Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
udlejning af privat sommerhus Listed_130-I58920
Emne nr. 130-I58920
Hyggeligt lille fiskerleje med skønne gamle bindingsværkshuse

Her er der fred og ro, naturskønne omgivelser med klippekyst, skove og sandstrand. I havnen er der stemningsfyldt med små både og kuttere, et fiskerimuseum, en fiskerestaurant og en cafe. Ved havnen ligger også en legeplads, hvor der også er borde og bænke samt græsplæne, så familien kan hygge sig sammen.

Listed har få butikker, bl.a. en købmand, en antikvitetsbutik og en guldsmed, men vil man handle mere end det, er der kun 2,5 km til Svaneke – Danmarks smukkeste købstad. Det blev byen kåret som i 2013, og her er virkelig smukt. Den gamle velbevarede by har et aktivt handels- og kulturliv, og der er masser at opleve som gæst i byen.

Knap 3,5 km fra Listed ligger en af øens mest familievenlige attraktioner; forlystelsesparken Brændegårdshaven. Udover landets ældste legeland, er her også et vandland og en dyrepark med både forskellige klappedyr, aber og kænguruer. Legelandet har alt fra hoppepuder til svævebaner og robåde, vandlandet har rutsjebaner og opvarmede bassiner. Og så er her oaser, hvor de voksne kan slappe af, når energien er brugt op.

Planlægger I en udflugt, er to af de oplagte mål Almindingen og Paradisbakkerne hhv. 13 og 9 km fra Listed. Almindingen er med sine 6.000 hektar en af de største skove i Danmark. Her er nogle af Bornholms mest kendte naturseværdigheder, bl.a. Ekkodalen, Rytterknægten og den 7 tons tunge vandreblok Rokkestenen. I Paradisbakkernes smukke skove ligger øens største rokkesten på hele 35 tons. Begge steder er der masser af stier til vandre- og cykelture.

Fra Listed er der blot 12 km til Gudhjem, hvor Helligdomsklipperne ligger. Fra Gudhjem går bådene til fæstningsøerne Christiansø og Frederiksø og fuglereservatet Græsholmen.

Lej sommerhus Listed hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Listed, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Listed er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Listed til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Listed her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Listed, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.