Del
Vælg mellem 43 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rönne_130-I54500
Emne nr. 130-I54500
Bornholms smukke hovedby - et godt udgangspunkt for ferien

Rønne ligger ca. midt på den vestlige side af Bornholm og er øens hovedby. Det er Rønne, man ankommer til, uanset om man rejser med færge eller fly. Rønne blev købstad i 1327, og selv om store dele af byen blev bombet under 2. Verdenskrig, er mange af de smukke gamle bindingsværkshuse velbevaret. Efter krigen skænkede svenskerne byen mange traditionelle træhuse, som stadigt pryder bybilledet. På Store Torv, der tidligere blev brugt til militære formål, er der i dag markeder, butikker og cafeliv. Det er også her, man finder byens musikhus og biograf.

Der er stadigt meget historie at opleve i Rønne. Bl.a. i det kulturhistoriske museum, der har samlinger helt tilbage fra stenalderen til 2. Verdenskrig. Også Bornholms Forsvarsmuseum, der har til huse i det gamle Kastel, fortæller en spændende historie om øens forsvar og har en fin samling af militære genstande fra bl.a. den tyske og den russiske besættelse under efter 2. Verdenskrig. Erichsens Gård er en fredet bygning og et møbleret byhus med have, der fortæller om, hvordan man levede i 1800-tallet.

Hjorths Keramikfabrik ligeledes fra 1800-tallet er i dag rammerne om Bornholms Keramikmuseum. Museet er Danmarks eneste arbejdende keramikfabrik, og her kan man fra marts til december opleve både værkstedet og forskellige udstillinger.

Der er flere strande ved Rønne; Antoinette Strand nord for byen; en skøn sandstrand og soppevand for børn. Dog kan hurtigfærgerne skabe bølger, som man skal være opmærksom på. Onsbæk Strand syd for byen; fin sandbund langt ud i vandet, og her er som oftest læ. Nørrekås Strand lige midt i byen; ved byens lystbådehavn med badebro, som også er farbare for kørestolsbrugere. Galløkken Strand 1 km syd for Rønne centrum; dejlig sandstrand med sandbund mellem høfderne. Er vejret ikke til at bade udendørs, kan man besøge Rønne Svømmehal.

Har I cykler med, kunne et udflugtsmål være rundkirkerne Nyker og Nylars, der er to af Bornholms fire rundkirker. I kan også pakke madkurv og fiskestænger og drage godt 6 km nordpå i retning Hasle. Her finder I Safirsøen i Sorthat – den helt perfekte sø til ferskvandsfiskeri. Her er der masser af fisk, og man kan fiske uden fisketegn.

Lej sommerhus Rønne her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Rønne, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Rønne er således det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Rønne til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Du slipper altså for ulejligheden med at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Rønne her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Rønne, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.