Del
Vælg mellem 140 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Sömarken_130-I52560
Emne nr. 130-I52560
Naturskønt område tæt på Bornholms bedste badestrand

Sømarken ligger på Sydbornholm mellem Dueodde og Boderne og består af Østre Sømark og Vestre Sømark. Sidstnævnte er et skønt feriehusområde, mens man i Østre Sømark finder et hyggeligt lille fiskerleje med røgeri og spisested med udsigt ud over Østersøen. Stranden er bedst egnet til voksne og større børn, der kan lide at springe i vandet fra de store sten, men der er ikke langt til en af Europas bedste og meste familievenlige strande; Dueodde.

Dueodde strand er Stranden på Bornholm. Sandet her er af den fineste og hvideste slags, stranden er omkranset af klitter med læfyldte gryder, og vandet har mange revler, så der både er helt lavt og noget dybere badevand – naturligvis rent og klart. Træramper fra p-pladserne gennem klitterne ned til stranden gør det nemt for barnevogne og kørestole. Ramperne stopper dog ca. 100 m fra vandet. Stranden har toiletter, kiosk og busholdeplads. Har I mod på en tur op i Dueodde Fyrtårn, bliver I belønnet med den smukkeste udsigt over sydøen og vandet omkring.

Der er knap 9 km til hovedbyen på Sydbornholm; Aakirkeby, der er en aktiv handelsby, hvor man kan købe alle fornødenheder og hygge sig på en bytur. På byens torv er der om sommeren udendørs servering, og mens man nyder en kop kaffe, kan man beundre de smukke bronzestøbte gæs.

Lidt syd for Aakirkeby ligger oplevelsescenter NaturBornholm. Her kan man møde dinosaurer, krokodiller og bisoner, lære om livet i havet omkring Bornholm i Østersø-akvariet, og udendørs er der aktiviteter som bl.a. el-bil baner for børnene. Her kan man også låne kort og gps og tage på tur i det naturskønne landskab.

Lidt nord for Aakirkeby, ca. 12 km fra Sømarken, ligger Almindingen, der er en af Danmarks største skove. Skoven er på 6.000 hektar, og her finder man nogle af Bornholms spændende seværdigheder og udflugtsmål. En af disse er Ekkodalen, øens største sprækkedal, og Rytterknægten, øens højeste punkt. Den 7 tons tunge vandreblok Rokkestenen og de to gamle borge Lilleborg og Gamleborg kommer man også til, når man følger de afmærkede vandreruter gennem skoven. Ruterne er mellem 4 og 5 km lange, og nogle af ruterne er også farbare for barne- og klapvogne.

Lej sommerhus Sømarken her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Sømarken, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Sømarken er derfor det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Sømarken til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne hos os. Du slipper altså for at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Sømarken hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus Sømarken, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.