Del
Vælg mellem 189 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Aakirkeby_038-4602
Emne nr. 038-4602
Charmerende handelsby på den østlige del af Bornholm

Aakirkeby er en driftig handelsby og den 3. største by på Bornholm. Byen ligger mellem Nexø og Rønne og er den eneste af øens købstæder, der ikke ligger ud til vandet. Der er dog kort vej til sydøens ferieområder, hvorfor byen er stedet, hvor øens feriegæster kan købe alle fornødenheder og hygge sig på byens torv, hvor der er udendørs servering ved det gamle rådhus. Her kan man også beundre de smukke bronzestøbte gæs.

Aa Kirke fra omkring år 1100 har lagt navn til byen, og den gamle kirke er bestemt et besøg værd.

I udkanten af Aakirkeby ligger det store og spændende oplevelsescenter NaturBornholm. Her kommer alle sanser i brug, når der bliver budt indenfor til dinosaurer, krokodiller og bisoner. Det 3000 m2 store center er en kæmpe oplevelse for både børn og voksne. Inden døre kan man bl.a. blive klogere på livet i havet omkring Bornholm i Østersø-akvariet, mens der udendørs bl.a. er el-bil baner for børnene. Hele familien kan tage på tur i de naturskønne omgivelser med låne kort eller gps.

Lidt nord for Aakirkeby ligger en af Danmarks største skove: Almindingen. Den 6.000 hektar store skov er fyldt med seværdigheder og spændende udflugtsmål. Blandt de mest kendte er Ekkodalen, der er øens største sprækkedal, øens højeste punkt Rytterknægten, den 7 tons tunge vandreblok Rokkestenen og de to gamle borge Lilleborg og Gamleborg.

Der er mange gode stier i Almindingen, bl.a. 4 afmærkede vandreruter, hvor af nogle er velegnede til barne- og klapvogne. Ruterne er mellem 4 og 5 km lange. Ruterne er fyldt med oplevelser, og midt i Almindingen kan man bl.a. møde bisonokser.

Er det strandvejr, kan I glæde jer over, at der kun er 16 km til en af Europas bedste sandstrande; Dueodde Strand. Vælger I at tage med bussen dertil, kan I stå af ved strandens p-plads.

Lej sommerhus Aakirkeby her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Aakirkeby, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Aakirkeby er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Aakirkeby til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for besværet med at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Aakirkeby hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Aakirkeby, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.