Del
Vælg mellem 146 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gudhjem_121-95-5016
Emne nr. 121-95-5016
Betagende bjergby med bindingsværkshuse og klippelandskab

På den nordøstlige side af solskinsøen Bornholm ligger Danmarks eneste bjergby; Gudhjem. Byen har lagt navn til øens nationalret: Sol over Gudhjem med nyrøgede sild fra byens røgeri. Hvert år i juni md. afholdes en konkurrence i byen, hvor verdensklasse kokke dyster om at lave de lækreste retter af øens lokale råvarer. Konkurrencen afholdes på havnen i Gudhjem og er et stort tilløbsstykke.

Gudhjem er så absolut et besøg værd, og på shoppeturen i de skønne gamle gader bliver man konstant fristet af lokale lækkerier som hjemmelavet is og chokolade og hyggelige cafeer. Gudhjem ligger helt ud til vandet på den ene side og op ad klipperne på den anden. Klipperne er hele 48 meter høje, og traver man til toppen, bliver man belønnet med den smukkeste udsigt over byens bindingsværkshuse, havet og det naturskønne landskab med skove og klipper.

Mange af Bornholms seværdigheder ligger ved Gudhjem. Bl.a. de istidsskabte Helligdomsklipperne, som man kan besøge på en guidet tur med M/S Thor. Bornholms Kunstmuseum ligger i det enestående landskab ved Helligdomsklipperne. Læg også vejen forbi den imponerende bygning Kaffeslottet samt det charmerende gamle fiskerleje Melsted i gåafstand syd for Gudhjem. Kunstinteresserede bør også besøge Oluf Høst Museet i forfatterens smukke gamle villa.

De søstærke og eventyrlystne kan besøge Nordeuropas første søfæstning fra 1684 på fæstningsøen Christiansø. Fæstningen blev bygget for at sikre landet mod den svenske flåde, efter at Danmark i 1658 havde mistet Skåne, Halland og Blekinge til netop svenskerne. Den smukke sejltur fra Gudhjem tager en time, og søgang er en del af oplevelsen. Fra Christiansø kan man via en hængebro besøge Frederiksø. Begge øer er en del af Ertholmene, hvor man også kan besøge fuglereservatet Græsholmen. Øerne er totalfredede og et imponerende stykke dansk historie.

Ta’ familien med på en eventyrlig tidsrejse tilbage til middelalderen. Prøv selv de mange middelalderaktiviteter og ta’ med på skattejagt.

Lej sommerhus Gudhjem her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Gudhjem, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Gudhjem er således det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Gudhjem til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Gudhjem her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Gudhjem, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.