Del
Vælg mellem 392 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Sandvig_130-I56311
Emne nr. 130-I56311
Masser af historie, charme og naturskønne landskaber

Den charmerende ferieby Sandvig er den nordligste by på Bornholm og kan dateres tilbage til 1200-tallet. Byen er så godt som vokset sammen med sin tvillingeby Allinge. Det gamle fiskerleje er et yndet feriemål med fiskermiljø, smukke gamle huse med stokroser og bindingsværk, spisesteder, dagligvareforretning og en dejlig sandstrand i bugten. Derudover er Sandvig en spændende kulturby med events og musikfestivaller.

Tæt på Sandvig ligger en af øens stoltheder; den storslåede borgruin Hammershus, der er den største i Europa. Borgen kan dateres tilbage til 1200-tallet. I 2018 åbnede et splinter nyt og moderne besøgscenter, hvor man i udstillingen kan opleve borgruinens spændende og dramatiske historie, og hvorfra man gennem panoramavinduer kan betragte det spektakulære skue. Besøgscentret har alle faciliteter, så også kørestolsbrugere kan få det fulde udbytte af besøget, ligesom stedet har både restaurant og café samt en butik.

Bornholms allernordligste punkt er naturområdet Hammerknuden. Knuden er en rundklippe af granit med underskøn natur og mange berømte seværdigheder. Bl.a. Salomons Kapel, en kirkeruin fra 1300-tallet, Hammer Fyr, hvor der er gratis adgang, Hammerhavnen, Bornholms største sø Hammersøen, og Opalsøen – malerisk og meget smuk. I det gamle stenbrud, hvor der har været brudt sten i mere end 100 år, ligger i dag Moseløkken Stenbrudsmuseum. Hammerknuden er også populært for vandreture i det unikke landskab.

Lej sommerhus i Sandvig her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Sandvig, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Sandvig er således det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Sandvig til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Sandvig her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus i Sandvig, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.